Αλλαγή μαθήματος επιλογής

Γενικές Συνελεύσεις και Ανακοινώσεις της Γραμματείας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
cag1992
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Αλλαγή μαθήματος επιλογής

Post by cag1992 »

Παιδιά ξέρει κανείς εάν γίνεται να αλλάξω ένα μάθημα επιλογής (8ο εξάμηνο) τώρα στα μέσα του εξαμήνου; Υπόψιν είναι η πρώτη φορά που τα δηλώνω τα μαθήματα, δεν είμαι μεγαλύτερο εξάμηνο. Θα μου πούνε τίποτα στην γραμματεία;
Zoubulbasaur
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Αλλαγή μαθήματος επιλογής

Post by Zoubulbasaur »

Αν επιμεινεις λιγο και τους πρηξεις ισως και να στο αλλαξουν επειδη το εξαμηνο ειναι ακομη στα μισα του... Αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα σου βγαλουν το λαδι μεχρι να το κανουν... Εμενα στη θεση σου που ημουν δε με εξυπηρετησαν παντως, μου ειπαν οτι δε γινεται
Scientists dream about doing great things. Engineers do them
sid
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Σχολή: Χημικός

Post by sid »

cag1992 wrote:Παιδιά ξέρει κανείς εάν γίνεται να αλλάξω ένα μάθημα επιλογής (8ο εξάμηνο) τώρα στα μέσα του εξαμήνου; Υπόψιν είναι η πρώτη φορά που τα δηλώνω τα μαθήματα, δεν είμαι μεγαλύτερο εξάμηνο. Θα μου πούνε τίποτα στην γραμματεία;
πηγαινε βρε τον δασκαλο του μαθηματος που θες, συννενοησου να σου κρατησει βαθμο στο τεφτερι του,
δωστο και δηλωστο του χρονου
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.

- soti
cag1992
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by cag1992 »

Οκ ευχαριστώ. Πήγαινω αύριο με το καλό στη γραμματεία και βλέπουμε...
Citizen No90
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by Citizen No90 »

Εγω αλλαξα το επιλογής μου ( 8ου) την περασμενη πεμπτη στην γραμματεια..10 εξαμηνο ειμαι αλλα δεν εχει σχεση .. δεν ειπαν κατι μονο για το βιβλιο οτι το χω παρει ...Αν σου πουν κατι πες οτι θα το αγορασεις εσυ και ξεμπερδεψες
Kuchiki_Byakuya
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by Kuchiki_Byakuya »

cag1992 wrote:Οκ ευχαριστώ. Πήγαινω αύριο με το καλό στη γραμματεία και βλέπουμε...
ναι θα στο κάνουν. θα σε πρήξουν πρώτα αλλά θα στο κάνουν. απλά πήγαινε με λογική ότι 'αν δεν γίνει εγώ δεν φεύγω από εδώ', αν μία από αυτές που στήνονται μπροστά σου πει όχι ζήτα να δεις την διευθήντρια της γραμματείας και πες ότι το κάνατε και σε άλλους θα το κάνετε και σε μένα (γιατί το έχουν κάνει σε άλλους).

η καλύτερη τακτική πάντως (αυτήν ακολουθώ εγώ και δεν με έχει προδώσει), είναι να πας κατευθείαν στον άντρα που κάθεται από την πόρτα όταν μπαίνουμε στην γραμματεία. είναι η επιτομή του δημοσίου υπαλλήλου και θα σε στείλει κατευθείαν εκεί που πρέπει χωρίς πολλά πολλά. μετά εφόσον βρεις το κατάλληλο άτομο τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Post Reply

Return to “Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων”