Ρε παιδιά κανένας κιθαρόβιος δεν κρύβεται στις τάξεις των μηχανολόγων μηχανικών???
Θυμάμαι που έλιωνα στο powertab να μαθαίνω τραγουδάκια!!!
Για όσους δεν γνωρίζουν με το προγραμματάκι powertab μπορείτε να ανοίξετε τα αρχειάκια που έχω ανεβάσει και να δείτε τις παρτιτούρες των αντίστοιχων κομματιών...
http://download.cnet.com/Power-Tab-Edit ... tag=button
Έχω πολλά άλλα, το θέμα είναι να τα ανεβάσω???
Rock on!!!
Guitar Hero
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Λakedaimonas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Guitar Hero
- Attachments
-
- 3_doors_down-kyptonite.zip
- (3.91 KiB) Downloaded 584 times
-
- animals_the-house_of_the_rising_sun.zip
- (1.7 KiB) Downloaded 590 times
-
- beach_boys_the-surfin_usa.zip
- (3.73 KiB) Downloaded 558 times
-
- blues_brothers_the-everybody_needs_somebody.zip
- (2.4 KiB) Downloaded 546 times
-
- cream-white_room bass.zip
- (2.49 KiB) Downloaded 553 times
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
Re: Guitar Hero
Guitar Pro ρε.. πολυ καλο
Πολλες φορες χρησιμευει και σαν αγχολυτικο!
Σε νοιωθω απολυτα. Εχω περασει ωρες και ωρες μπροστα στον υπολογιστη με μια κιθαραΛakedaimonas wrote: Θυμάμαι που έλιωνα στο powertab να μαθαίνω τραγουδάκια!!!
Πολλες φορες χρησιμευει και σαν αγχολυτικο!
- ShadowMech
- Praetorian
Re: Guitar Hero
Εγω εγω!
Να προσθεσω οτι πιο ευχρηστο και ετσι γενικα συγχρονο ειναι το guitar pro σαν προγραμμα για ταβλατουρες.
Edit με προλαβαν κιολας
Να προσθεσω οτι πιο ευχρηστο και ετσι γενικα συγχρονο ειναι το guitar pro σαν προγραμμα για ταβλατουρες.
Edit με προλαβαν κιολας
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don