Βιβλιοθήκη
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Facepalmed
- Private First Class
- Σχολή: Τοπογράφος
Βιβλιοθήκη
Καλησπερα παιδια πρωτοετης φοιτητης ειμαι και θελω να ρωτησω τι χρειαζεται για να παω στη βιβλιοθηκη.
Ευχαριστω. (σορρυ αν εβαλα το topic οπου να ναι δεν βρηκα παρομοιο και δεν ηξερα που να το ανεβασω)
Ευχαριστω. (σορρυ αν εβαλα το topic οπου να ναι δεν βρηκα παρομοιο και δεν ηξερα που να το ανεβασω)
Re: Βιβλιοθηκη
πόδιαFacepalmed wrote:Καλησπερα παιδια πρωτοετης φοιτητης ειμαι και θελω να ρωτησω τι χρειαζεται για να παω στη βιβλιοθηκη.
όταν φτάσεις θα δώσεις ένα πάσο, μία ταυτότητα κάτι για να πάρεις ένα κλειδάκι για τα ντουλάπια για να βάλεις μέσα ότι τσάντα έχεις κ μετά μπορείς να μπεις. (αν δν έχεις τσάντα μπαίνεις έτσι)
http://www.lib.ntua.gr/gr/help/help.html
αν εννοείς για κάρτα βιβλιοθήκης για να δανείζεσαι βιβλία http://www.lib.ntua.gr/gr/services/services.html
Αρχικά θα πρέπει να αποκτήσεις μια κάρτα βιβλιοθήκης.
Θα μπεις στην βιβλιοθηκη και αφου πάρεις ντουλαπάκι και θα δωσεις την τσάντα σου θα πας στις πληροφοριες και θα πεις οτι θες να βγαλεις καρτα βιβλιοθηκης. Ειναι πανευκολο και η κάρτα θα είναι έτοιμη σε 3 εργασιμες. Απο εκεί μετά θα μπορεις οποτε θες να πηγαινεις και να δανειζεσαι. Για να διαβάζεις στη βιβλιοθηκη δε χρειαζεσαι κάρτα.
Θα μπεις στην βιβλιοθηκη και αφου πάρεις ντουλαπάκι και θα δωσεις την τσάντα σου θα πας στις πληροφοριες και θα πεις οτι θες να βγαλεις καρτα βιβλιοθηκης. Ειναι πανευκολο και η κάρτα θα είναι έτοιμη σε 3 εργασιμες. Απο εκεί μετά θα μπορεις οποτε θες να πηγαινεις και να δανειζεσαι. Για να διαβάζεις στη βιβλιοθηκη δε χρειαζεσαι κάρτα.
- Facepalmed
- Private First Class
Εγω μονο να διαβαζω θελω και μετα να φευγω. Πρεπει να εχω απαραιτητα ντουλαπακι ή καρτα?
καλο είναι να έχειςFacepalmed wrote:Εγω μονο να διαβαζω θελω και μετα να φευγω. Πρεπει να εχω απαραιτητα ντουλαπακι ή καρτα?
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
ντουλαπάκι θα έχεις σίγουρα εφ όσον έχεις τσάντα...
τώρα καλό είναι να βγάλεις και μία κάρτα γιατί στο μέλλον σίγουρα θα χρειαστεί
τώρα καλό είναι να βγάλεις και μία κάρτα γιατί στο μέλλον σίγουρα θα χρειαστεί
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- Facepalmed
- Private First Class
Οκ ευχαριστω πολυ!
Στην ερωτηση αυτη. Οχι δν χρειαζεσαι καρτα, υπογραφεις και αφηνεις πασο και μπαινεις + σου δινουν και ενα ντουλαπακι. Αλλα θα κανεις καθε φορα το ιδιο πραγμα.Facepalmed wrote: Πρεπει να εχω απαραιτητα ντουλαπακι ή καρτα?
Αλλα οπως σου ειπαν τα παιδια, αν πας και μια φωτογραφια. Ετοιμη η καρτα.
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- SlasherG
- MechEng Seeder
Αν πας με ένα στυλό στο χέρι και χαρτί μόνο, άντε και κάνα βιβλίο, η είσοδος είναι ελεύθερη, ΠΑΝΤΑ, κι αυτό προκειμένου να διαβάζεις εκεί.
Την κάρτα τη χρειάζεσαι για να δανειστείς βιβλία, ή (επειδή δεν μπορείς να μπεις με τσάντα μέσα) για να πάρεις ένα κλειδί για ντουλαπάκι να φυλάξεις την τσάντα σου.
Όμως, κλειδάκι μπορείς να πάρεις και μόνο με το πάσο σου, υπογράφωντας στο χαρτί.
Την κάρτα τη χρειάζεσαι για να δανειστείς βιβλία, ή (επειδή δεν μπορείς να μπεις με τσάντα μέσα) για να πάρεις ένα κλειδί για ντουλαπάκι να φυλάξεις την τσάντα σου.
Όμως, κλειδάκι μπορείς να πάρεις και μόνο με το πάσο σου, υπογράφωντας στο χαρτί.
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.
Για να μην το τρελάνουμε το θέμα, βγάλε κάρτα και πήγαινε.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi