Car Pooling με τις ευλογίες του ΕΜΠ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Car Pooling με τις ευλογίες του ΕΜΠ
Αγαπητές/οί συνάδελφοι και σπουδαστές/στριες
Στο πλαίσιο της προσπάθειας να κάνουμε τη ζωή μας πιο ανθρώπινη το ΕΜΠ αποφάσισε να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα "Car pooling – ‘παρέα στο αυτοκίνητο’" για τις μετακινήσεις μεταξύ Πολυτεχνειούπολης και σταθμού μετρό Κατεχάκη. Αφορά στην εθελοντική μεταφορά όσων περιμένουν στις στάσεις λεωφορείου στην Πολυτεχνειούπολη ή δίπλα στο σταθμό μετρό Κατεχάκη από αυτοκίνητα μελών της Πολυτεχνειακής κοινότητας που διέρχονται από μπροστά τους, χρησιμοποιώντας ειδικές αναγνωριστικές κάρτες που θα εκδίδονται από το ΕΜΠ.
Το πρόγραμμα αυτό σας αφορά αν ανήκετε:
(α) στους εργαζόμενους/διδάσκοντες/σπουδαστές που προσέρχονται και φεύγουν από το Πολυτεχνείο με ιδιωτικό αυτοκίνητο, διερχόμενοι από το σταθμό μετρό Κατεχάκη και
(β) στους εργαζόμενους/διδάσκοντες/σπουδαστές που φτάνουν στον παραπάνω σταθμό (χρησιμοποιώντας συνήθως το μετρό) και στη συνέχεια με προορισμό την Πολυτεχνειούπολη μετεπιβιβάζονται σε λεωφορείο ή ταξί ενώ ακολουθούν την αντίστροφη πορεία για να απομακρυνθούν από το campus.
Αν ανήκετε σε μία από τις δύο παραπάνω κατηγορίες, ως πρώτο βήμα πριν την υλοποίηση του προγράμματος, θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό και χρήσιμο για την ομάδα σχεδιασμού να συμπληρώσετε το σύντομο (~4’) συνημμένο ερωτηματολόγιο, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.
Ερωτηματολόγιο Car Pooling
(Εάν ο σύνδεσμος δεν ανοίγει παρακαλούμε αντιγράψτε τη διεύθυνση https://www.surveymonkey.com/s/CarPooling_NTUA στον πλοηγό σας. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 772 3496)
Φιλικά,
η Συγκλητική Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
με την επιστημονική στήριξη
του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος της Σχ. Αρχιτεκτόνων
της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας της ΣΑΤΜ
Σχόλιο μου:
Πολύ καλή ιδέα αν μπορέσει να εφαρμοστεί, περισσότερο θα ήθελα όμως να ήξερα αν οι οδηγοί του πολυτεχνείου θα σταματούσαν στη στάση για να πάρουν συμφοιτητές τους. Γι αυτό το λόγο έβαλα κι ένα poll, στο οποίο παρακαλείστε να απαντήσετε, ώστε να συζητήσουμε πάνω στα αποτελέσματα.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας να κάνουμε τη ζωή μας πιο ανθρώπινη το ΕΜΠ αποφάσισε να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα "Car pooling – ‘παρέα στο αυτοκίνητο’" για τις μετακινήσεις μεταξύ Πολυτεχνειούπολης και σταθμού μετρό Κατεχάκη. Αφορά στην εθελοντική μεταφορά όσων περιμένουν στις στάσεις λεωφορείου στην Πολυτεχνειούπολη ή δίπλα στο σταθμό μετρό Κατεχάκη από αυτοκίνητα μελών της Πολυτεχνειακής κοινότητας που διέρχονται από μπροστά τους, χρησιμοποιώντας ειδικές αναγνωριστικές κάρτες που θα εκδίδονται από το ΕΜΠ.
Το πρόγραμμα αυτό σας αφορά αν ανήκετε:
(α) στους εργαζόμενους/διδάσκοντες/σπουδαστές που προσέρχονται και φεύγουν από το Πολυτεχνείο με ιδιωτικό αυτοκίνητο, διερχόμενοι από το σταθμό μετρό Κατεχάκη και
(β) στους εργαζόμενους/διδάσκοντες/σπουδαστές που φτάνουν στον παραπάνω σταθμό (χρησιμοποιώντας συνήθως το μετρό) και στη συνέχεια με προορισμό την Πολυτεχνειούπολη μετεπιβιβάζονται σε λεωφορείο ή ταξί ενώ ακολουθούν την αντίστροφη πορεία για να απομακρυνθούν από το campus.
Αν ανήκετε σε μία από τις δύο παραπάνω κατηγορίες, ως πρώτο βήμα πριν την υλοποίηση του προγράμματος, θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό και χρήσιμο για την ομάδα σχεδιασμού να συμπληρώσετε το σύντομο (~4’) συνημμένο ερωτηματολόγιο, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.
Ερωτηματολόγιο Car Pooling
(Εάν ο σύνδεσμος δεν ανοίγει παρακαλούμε αντιγράψτε τη διεύθυνση https://www.surveymonkey.com/s/CarPooling_NTUA στον πλοηγό σας. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 772 3496)
Φιλικά,
η Συγκλητική Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
με την επιστημονική στήριξη
του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος της Σχ. Αρχιτεκτόνων
της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας της ΣΑΤΜ
Σχόλιο μου:
Πολύ καλή ιδέα αν μπορέσει να εφαρμοστεί, περισσότερο θα ήθελα όμως να ήξερα αν οι οδηγοί του πολυτεχνείου θα σταματούσαν στη στάση για να πάρουν συμφοιτητές τους. Γι αυτό το λόγο έβαλα κι ένα poll, στο οποίο παρακαλείστε να απαντήσετε, ώστε να συζητήσουμε πάνω στα αποτελέσματα.
- Don Molina
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Car Pooling με τις ευλογίες του ΕΜΠ
Ανεβαίνω απο Γουδή για ΕΜΠ, αλλά τις λίγες φορές που περνάω από Κατεχάκη σταματάω πάντα και ρωτάω αν θέλει κανένας να μπει για ΕΜΠ.
Μόνο μια φορά μπήκαν 2 ηλεκτρολόγοι, κατά τ' άλλα πέρα βρέχει
Η δυσπιστία της εποχής βλέπεις
Μόνο μια φορά μπήκαν 2 ηλεκτρολόγοι, κατά τ' άλλα πέρα βρέχει
Η δυσπιστία της εποχής βλέπεις
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation
- somekindofgrinder
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Το μεγαλυτερο εκπαιδευτικο ιδρυμα της χωρας πραγματοποιει πρωτοβουλια για την εφαρμογη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΩΤΟΣΤΟΠ απο τα μελη του,επειδη οι συγκοινωνιες που διαθετει (για αποσταση 3 χλμ) ειναι ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ μΠΕΟΝΤΑ.
Σκεφτειτε το.
Σκεφτειτε το.
"Το πρωί στα καβαλέτα και το βράδυ στα μπαλέτα..."-Λευτέρης Λαζάρου,Cooking Engineer.
Αν περνούσα από κατεχάκη θα το έκανα αλλά θα ζητούσα μισό ευρώ τη κούρσα. Αν κάποιος βιάζεται κρίμα είναι να δώσει 3 ευρώ σε ταξί για τόσο μικρή διαδρομή..είναι σκέτη εκμετάλλευση..
crouch wrote:Αν περνούσα από κατεχάκη θα το έκανα αλλά θα ζητούσα μισό ευρώ τη κούρσα. Αν κάποιος βιάζεται κρίμα είναι να δώσει 3 ευρώ σε ταξί για τόσο μικρή διαδρομή..είναι σκέτη εκμετάλλευση..
Παραγωγής πας?
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
ακούγεται δίκαιο - όποιος ενδιαφέρεται να με εξυπηρετήσει από αύριο , θα με ξεχωρίσει εύκολα από το τσεκούρι που κουβαλάωcrouch wrote:Αν περνούσα από κατεχάκη θα το έκανα αλλά θα ζητούσα μισό ευρώ τη κούρσα. Αν κάποιος βιάζεται κρίμα είναι να δώσει 3 ευρώ σε ταξί για τόσο μικρή διαδρομή..είναι σκέτη εκμετάλλευση..
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Θα σου γνέψω κουνώντας το περίστροφο να μπεις..Ένα magnum είναιall. koukoulofloros wrote:ακούγεται δίκαιο - όποιος ενδιαφέρεται να με εξυπηρετήσει από αύριο , θα με ξεχωρίσει εύκολα από το τσεκούρι που κουβαλάωcrouch wrote:Αν περνούσα από κατεχάκη θα το έκανα αλλά θα ζητούσα μισό ευρώ τη κούρσα. Αν κάποιος βιάζεται κρίμα είναι να δώσει 3 ευρώ σε ταξί για τόσο μικρή διαδρομή..είναι σκέτη εκμετάλλευση..
Κατασκευαστής πήγα. Μήπως αυτή η παρεξήγηση είναι απόδειξη ότι αυτό που κάνουν οι παραγωγής μπορούν να το κάνουν και οι υπόλοιποι επειδή είναι εύκολο και αυτονόητο;dpunis wrote:Παραγωγής πας?
- mama mafia
- MechEng Seeder
έχω σιχαθεί το 242
το χειρότερο είναι να είσαι στο απέναντι ρεύμα και να το βλέπεις να περνάει..
οργανωθείτε λοιπόν για να μας παίρνετε!!
δευσμεύομαι κι εγώ του χρόνου που θα έχω αμάξι να εξυπηρετώ, αν και δεν θα είναι πάντα ο δρόμος μου από κει.
δευσμεύομαι κι εγώ του χρόνου που θα έχω αμάξι να εξυπηρετώ, αν και δεν θα είναι πάντα ο δρόμος μου από κει.
Leave the gun. Take the cannoli
mama mafia wrote:έχω σιχαθεί το 242
μπραβο σοφια...ευγε...λυνεις ενα χρονιο προβλημα του ΕΜΠ!
Παντως εαν το 242 περνουσε στην ωρα του ειλικρινα δεν θα χρειαζοταν τιποτε αλλο...
Τις προαλλες παντως πηγα με το πουλμανακι.σταματησε και λεω παει εμπ;λεει ναι.και μ αφησε εξω απ τα γραφεια διοικησης
- mama mafia
- MechEng Seeder
Enositis21 wrote:mama mafia wrote:έχω σιχαθεί το 242
μπραβο σοφια...ευγε...λυνεις ενα χρονιο προβλημα του ΕΜΠ!
Παντως εαν το 242 περνουσε στην ωρα του ειλικρινα δεν θα χρειαζοταν τιποτε αλλο...
Τις προαλλες παντως πηγα με το πουλμανακι.σταματησε και λεω παει εμπ;λεει ναι.και μ αφησε εξω απ τα γραφεια διοικησης
όπως λέει και στο site:
Τα δρομολόγια του πούλμαν του Iδρύματος είναι τα εξής:
Από Πατησίων 07:15 09:00 11:00 13:00
Από Ζωγράφου (κτίριο Διοίκησης) 08:00 10:00 12:00 14:40
εξυπηρετικότατο
όσο για το πρόβλημα που θήγεις δε λύνεται με μένα μόνο. έλα να βοηθήσεις κι εσύ
Leave the gun. Take the cannoli