Εμένα πάντως με τόση θεωρία διαφορικών μου ήρθε η ιδέα να σας πω πώς βγήκε το όνομά μου.. δηλαδή όχι πώς γιατί πολλά θα περάσουν από το μυαλό σας, αλλά τέλος πάντων από τι! :-p
Να δειχθεί ότι:
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Adamaklas wrote:Καθε τρολλ ειναι καλοπροαιρετο ! Αλλα οπως θες , ειναι δικη σου επιλογη! Αλλα να θυμασαι, ενα τρολ ειναι τρολ. Ειναι ο χαρακτηρας του τετοιος. Οταν θα σου ερθει μια ασβεστη διψα να τρολαρεις. Ικανοποιησε την!
μια μισοτελειωμένη εισαγωγήAdamaklas wrote:Παντως ρε κουκουλοφλορε αφου εκανε και ο cornerstone μια εισαγωγη για σενα, εσυ τι θεωρεις τον εαυτο σου?
Αχ τι τραβάμαι εμείς οι γυναίκες όταν εισβάλουμε σε ανδροκρατούμενα επαγγέλματα. Δεν πειράζει όμως. Είμαστε οι καλύτερες. Και γυναίκες και μηχανολόγοι!! Αχτύπητος συνδυασμός!Υ.Γ. cornerstone, μην αγχώνεσαι, σύνηθες σε αυτό το φόρουμ να σε μπερδεύουν με αρσενικό φύλο.. τα ίδια είχα τραβήξει κι εγώ στα πρώτα μου ποστς!
(β-α)/2 wrote:χμ... Φιλική συμβουλή αγαπητή cornerstone! Θα σου πρότεινα να μην κάνεις τέτοια σχόλια (βέβαια άχρηστο ποστ είναι όλα επιτρέπονται..) εκτός φυσικά αν έχεις πολλές φίλες στη φιλοσοφική! Τότε, ό,τι και να τους πεις δε θα τους ενδιαφέρει καθόλου! :-p
cornerstone wrote:@ (β-α)/2: No offence dear!
Θα κανονίσω μερικές επισκέψεις στη Φιλοσοφική και στο Πάντειο. Έχω φίλες και στα δύο πανεπιστήμια, πολύ καλές και αντιστοίχως θα κανονίσω μερικές από αυτές να κάνουν guest στο ΕΜΠ. ΟΚ κουκουλοφλώρε και λοιποί ενδιαφερόμενοι;;
winterwood wrote:
δεν έχω μαζί τα βινύλια ρε τρελέ μου
Dont do that.winterwood wrote: η κόρνερστοουν τρελέ μου! η κόρνερστοουν!
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.