Απεργίες Ιούνιος 2014
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: Απεργίες Ιούνιος 2014
παιδιά υπάρχει κάπου επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το ποιές εξεταστικές θα δοθούν τωρα?
αυτος ο τροπος με τα mail δεν φαίνεται και τόσο επίσημος +οτι ο καθένας ρωτάει για διαφορετικά πράγματα τον κάθε καθηγητή .
εν ολίγοις: πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν θα δοθούν μαθήματα χειμερινής εξεταστικής αυτή την περίοδο;
αυτος ο τροπος με τα mail δεν φαίνεται και τόσο επίσημος +οτι ο καθένας ρωτάει για διαφορετικά πράγματα τον κάθε καθηγητή .
εν ολίγοις: πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν θα δοθούν μαθήματα χειμερινής εξεταστικής αυτή την περίοδο;
Ο διοικητικός αμέσως μετά την συνεδρίαση είπε:
Εξεταστική για τους επι πτυχιω ΚΑΙ για αυτους που κινδυνεύουν από το ν+2(ή ότι αλλο δηλαδη απο διαγραφη).
Ο Σιμόπουλος μια στιγμή είπε ότι επι πτυχίω είναι όσοι είναι από 10το εξάμηνο και πάνω.... Αυτό το είπε πριν πάνε στο γραφείο του καθώς έκανε πολύ ζέστη.
Εξεταστική για τους επι πτυχιω ΚΑΙ για αυτους που κινδυνεύουν από το ν+2(ή ότι αλλο δηλαδη απο διαγραφη).
Ο Σιμόπουλος μια στιγμή είπε ότι επι πτυχίω είναι όσοι είναι από 10το εξάμηνο και πάνω.... Αυτό το είπε πριν πάνε στο γραφείο του καθώς έκανε πολύ ζέστη.
- astunomossainis
- MechEng Seeder
Μεχρι στιγμης οποια εξεταστικη επι πτυχιω εχει διεξαχθει, αφορουσε τους φοιτητες απο 6ο ετος και πανω, ανεξαρτητως μαθηματων. Τωρα αν αλλαξει αυτο, θα βουλιαξει πολυς κοσμος… αν καταλαβα καλα θα γινει εξεταστικη τυπου Σεπτεμβρη
- stefanos
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Επειδή μάλλον είμαι λίγο χαζουλης και δεν έχω βρει το χρόνο να διαβάσω όλα τα ποστ η εαρινή εξεταστική θα γίνει το Σεπτέμβριο;
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
δεν είναι βέβαιο, αλλά είναι η πιο λογική λύση.stefanos wrote:Επειδή μάλλον είμαι λίγο χαζουλης και δεν έχω βρει το χρόνο να διαβάσω όλα τα ποστ η εαρινή εξεταστική θα γίνει το Σεπτέμβριο;
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
-
- MechEng Seeder
αρα καταλήγουμε οτι δεν ξέρουμε ακριβώς ποίες ομάδες φοιτητών θεωρούνται επι πτυχίω και δεν υπάρχει κάτι επΊσημο προς το παρόν για το ποίες εξεταστικές θα διεξαχθούν αυτη την περίοδο.
ΤΕΛΕΙΑ
ΤΕΛΕΙΑ
- Kokontina-_-
- MechEng Seeder
That's the dream bro!!!! Chaos is a ladder που είπε κ ο θεούλης Littlefingerιστορικός mech-eng wrote:αρα καταλήγουμε οτι δεν ξέρουμε ακριβώς ποίες ομάδες φοιτητών θεωρούνται επι πτυχίω και δεν υπάρχει κάτι επΊσημο προς το παρόν για το ποίες εξεταστικές θα διεξαχθούν αυτη την περίοδο.
ΤΕΛΕΙΑ
Inventing a job is better than finding a job.
٩(•_•)۶ ٩(-_-)۶ ٩(●.•)۶ ٩(๏̯͡๏)۶
٩(•_•)۶ ٩(-_-)۶ ٩(●.•)۶ ٩(๏̯͡๏)۶
- lakers4life24
- MechEng Seeder
δηλαδη τωρα ολοι εσεις θα κατσετε για μαθημα μεσα στον ιουλιο, δε θα πατε πουθενα ετσι? γιατι μαθημα ΘΕΕ ΜΟΥ? γιατι δε γραφουμε να παει στα γ@μιδια να τελειωνουμε
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
Έχω πεθάνει στα γέλια
Τόσο πάθος να ανοίξει και οι περισσότεροι από αυτούς που το προσπαθούσαν να γίνει δεν θα έχουν δικαίωμα να δώσουν μάθημα
ΕΜΠ ρε αιδοία!
Τόσο πάθος να ανοίξει και οι περισσότεροι από αυτούς που το προσπαθούσαν να γίνει δεν θα έχουν δικαίωμα να δώσουν μάθημα
ΕΜΠ ρε αιδοία!
Prom Racing
"People wonder why we are obsessed and we wonder why they’re not. Someone asks us why we spend 70 hours a week building a racecar and we just look at them like a dog looks at a mime. Why? What do you mean, Why? Because racecar. That’s why."
"People wonder why we are obsessed and we wonder why they’re not. Someone asks us why we spend 70 hours a week building a racecar and we just look at them like a dog looks at a mime. Why? What do you mean, Why? Because racecar. That’s why."
- lakers4life24
- MechEng Seeder
αρα ειμαι ελευθερος να με πιασει το rage μου?
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!