Συζήτηση για την εξεταστική
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- stefanos
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Re: Συζήτηση για την εξεταστική
τελικά ρε παιδιά θα δωθούν χειμερινά η όχι? γιατί δεν μας ενημερώνουν και εμάς να ξέρουμε?
Έστειλα email στον Παπαντώνη σχετικά, και περιμένω. Υπομονή. Θα φορέσει πρώτα τα κόκκινα, παριζιάνικα γυαλάκια του, θα διαβάσει το mail μου, και μετά θα δούμε τι θα απαντήσει.
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Roland Deschain of Gilead
- katsanetrino
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Κοίτα Αύγουστος δεν ξέρω αν θα μας πάρει αλλά τέλη Ιουλίου το βλέπω σίγουρο. Γιατί το να μην υπάρξει άλλη κατάληψη μέχρι το καλοκαίρι μου φαίνεται ουτοπικόAngvl wrote:Γιατί όταν θα έρθει Γενάρης και όλοι θα φωνάζουμε να κλέψουμε καμία βδομάδα για να μην μας πάρει Αύγουστος, εγώ θα λέω όχι "με το γράμμα του νόμου", θέλω 13 βδομάδες!
DeterministiC OR StochastiC
Παιδιά παρεπιπτόντως την δευτέρα έχει 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα. Μέσα σε όλο το χαμό θα 'χουμε κι αυτό το πακέτο. (πριν λίγο το τσέκαρα στο apergia.gr)
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο??
αυγουστος δεν γινεται......κλεινει το ΕΜΠ τέλη ιουλιου για να παρει τις αδειες του το προσωπικο
Ενημερωτικά, αρχίζοντας μαθήματα 31 Οκτώβρη, με 13 βδομάδες, αρχίζουμε εξεταστική 20 Φλεβάρη, χωρίς ούτε μία μέρα κατάληψη...
Ε ρε γλέντια...
Ε ρε γλέντια...
Prom Racing
"People wonder why we are obsessed and we wonder why they’re not. Someone asks us why we spend 70 hours a week building a racecar and we just look at them like a dog looks at a mime. Why? What do you mean, Why? Because racecar. That’s why."
"People wonder why we are obsessed and we wonder why they’re not. Someone asks us why we spend 70 hours a week building a racecar and we just look at them like a dog looks at a mime. Why? What do you mean, Why? Because racecar. That’s why."
Απ τη μια ναι εμεις φταιμε που το κρατησαμε κλειστο ,απ την αλλη αυτο το πραγμα δεν ειναι λυση!Οσοι θελουν βελτιωση δν θα τα καταφερουν,οσοι χρωστανε πολλα απ τις λιγες μερες δν θα τα πανε και πολυ καλα νομιζω...Προσωπικη αποψη βεβαια αλλα δν νομιζει οτι πολυσυμφερει αυτο που γινεται!
αν δεν αλλαξε η αριθμητικη αρχιζουμε εξεταστικη στις 13 ΦεβAngvl wrote:Ενημερωτικά, αρχίζοντας μαθήματα 31 Οκτώβρη, με 13 βδομάδες, αρχίζουμε εξεταστική 20 Φλεβάρη, χωρίς ούτε μία μέρα κατάληψη...
Ε ρε γλέντια...
Το 3μερο στις 17 Νοέμβρη το έβγαλες?
Prom Racing
αυτο μας μαρανε!!ας ειμαστε κλειστα μονο 17 δν θα παθουμε κ τπτ!!