Kitharistas wrote:
Τώρα κάτι σχετικό και άσχετο μαζί, αλλά σημαντικό..
έχει αρχίσει να γεμίζουν το facebook διάφορα groups/pages με τίτλο "Ανοιχτή σχολή τάδε" , "Ψηφίζω Ανοιχτή Σχολή Τάδε" , "Παράταξη Ψηφίζω Ανοιχτή Σχολή".. παιδιά μην πάτε και αρχίσετε τα likes και τα σχόλια, εκτός από αυτά που είναι βαμμένα από κάποια παράταξη, υπάρχουν και τα άλλα που δεν φαίνεται ποιος τα δημιουργεί και γιατί.. αν κάνετε like παράδειγμα αμέσως δίνετε στον άγνωστο που έφτιαξε την σελίδα full πρόσβαση στα στοιχεία σας και μπορεί να είναι κάποιο "κρυφό" page κάποιας παράταξης ή δεν ξέρω κι εγώ ποιανού..
καλύτερα να εκφράζετε τέτοιες απόψεις εδώ στο φόρουμ που υπάρχει κάποια ανωνυμία.. αυτά, γενικά μιλώντας, απλά θεώρησα πως πρέπει να δείτε και αυτήν την πλευρά αν δεν την έχετε σκεφτεί..
Το είδα κι εγώ αυτό. Καταρχήν όλες αυτές οι σελίδες "Ανοιχτή Σχολή τάδε" είναι προφανές ότι έγιναν από το ίδιο άτομο. Κατά δεύτερον το ότι μπαίνει το ίδιο άτομο σε κόπο να ανοίξει groups για τόσες διαφορετικές σχολές (ασοεε, παπει, ιόνιο πανεπιστήμιο!!, εμπ, κτλ) είναι απίστευτα ύποπτο. Το τρίτο ύποπτο είναι πως τις σελίδες αυτές τις έχουν κάνει like
μόνο δαπίτες. Φυσικά οι δαπίτες αυτοί μπορεί και να είναι κλασσικά ηλίθιοι (καθόλου παράξενο μάλιστα) και να πήγαν και να χωσαν μόνοι τους το κεφάλι τους στον ντορβά.
Σε κάθε περίπτωση πάντως το θέμα είναι πως κάποιος μπήκε στον κόπο να φτιάξει αυτές τις σελίδες. Και από αυτές τις σελίδες μπορεί μέσω του Facebook να βλέπει ποιος διαφωνεί με τις καταλήψεις και να του παίρνει και όλα τα προσωπικά του στοιχεία, ψαρεύοντας απλά ηλίθιους που θα πατήσουν "like".
Μάγκες ή είναι σελίδα
κάποιας παράταξης που προσπαθεί να φακελώσει ποιοι είναι κατά των καταλήψεων (λέγε με Περισσός) ή κάποιου weirdo τύπου που την έχει ακούσει Captain America σωτήρας της ανθρωπότητας. Σκεφτείτε διπλα πριν πατήσετε "like".