Θα πάρουμε φέτος πάσο?
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Θα πάρουμε φέτος πάσο?
και στην δική μας έχουν πάρει μερικοί.. δεν ξέρω για σας εμένα με καίει πάντως το θέμα και δεν βλέπω να το παίρνω πριν λήξει το παλιό..
Rock on buddies...
Μηπως εχουν παρει μονο οι πρωτοετεις που εχουν κανει κανονικα εγγραφη?
- Kitharistas
- Praetorian
όχι.. ξέρω άτομα από το έτος μου (πάω για τρίτο τώρα) που έχουν πάρει πάσο και χωρίς να έχουν κάνει εγγραφή..
Rock on buddies...
Aπο την πρωτη μερα εχω κανει αιτηση και ακομα περιμενω...ισως πηγαινει με αλφαβητικη σειρα!
- Kitharistas
- Praetorian
κι εγώ έχω κάνει από την πρώτη μέρα αίτηση.. αλφαβητική σειρά? just give me a sec.. hmm.. όχι
Rock on buddies...
Εγω παντως που ρωτησα στην γραμματεια για το θεμα αυτο την Παρασκευη πριν 3 μερες δηλαδη μου ειπαν ξεκαθαρα οτι πρωτα κανουμε εγγραφη στη σχολη και μετα εγγραφη για το πασο....εξαλου αν παρατηρησατε συνεχως μεταφερεται η ημερομηνια ισχυς του παλιου πασο...οποτε πιστευω πως οπως το μεταφερανε μεχρι 31 του μηνα ετσι θα το μεταφερουν και μεχρι 7 και παει λεγοντας......οποτε μην αγχωνεστε....
Φιλη απο το ΠΑ.ΠΕΙ εχει παρει πασο και δεν κανει εγγραφη ακομα...αλλα παιδια απο τη σχολη πως πηραν???θα μας τρελανει η γραμματεια...
Πηγαιντε πάρτε μια βεβαίωση εγγραφής προς το παρόν, καλού κακού, κι ας ελπίζουμε να γίνει επέκταση της ισχύος του παλιού μέχρι 15-20 Νοεμβρη
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
βεβαιωση εγγραφης?? δηλαδη?
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- cornerstone
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
Δηλ παίρνοντας μια βεβαίωση απ' τη γραμματεία ότι ανήκεις στο τάδε εξάμηνο, πιστοποιείται το γεγονός ότι είσαι φοιτητής. Πρακτικά ισοδυναμεί με πάσο αυτή η βεβαίωση. Και εγώ βεβαίωση κουβαλάω μαζί μου μέχρι να εδεήσουν να μου κάνουν δεκτή την αίτηση για το πάσο μου...liakoskotsi wrote:βεβαιωση εγγραφης?? δηλαδη?
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world