Είμαστε ζόρικοι τύποι κοπέλα μου, γι'αυτό... Καλά που θυμήθηκες και το λικεράκι, σοβαρή παράλειψη εκ μέρους μου. Έχεις τίποτα καλό να μας κεράσεις για την περίσταση τώρα που έγινες και επίσημα πρασινοφρουρός ή έστω ένα γλυκάκι από τα χεράκια σου; Μην γράφουμε και τσάμπα εδώ πέρα...kkfdk wrote:Y.Σ. τι προβλημα εχετε με τις θειτσες και ειδικα τις φτιαρουδες που καθε οικογενεια εχει τουλαχιστον μια;
Το πιο άχρηστο Ποστ.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Το πιο άχρηστο Ποστ.
Τι να σου πω... Αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε κηδεία πλέον εκεί, ας ποιούμε τον πικρό καφέ, να σφυρίξουμε και ένα κονιακάκι από πίσω και να σχωρέσουμε τα πτώματα. Παραταύτα δέχομαι την δέσμευση σου για γλυκό και ίσως πούμε και μια καλή κουβέντα παραπάνω και κάνουμε και μια προσευχή επιπλέον, ώστε να φάμε σύντομα ένα γλυκό έδεσμα από τα χεράκια σου. Το πένθιμο περιβάλλον όσο να'ναι βαραίνει την ψυχή, την μαυρίζει... ενώ εμείς είμαστε με το ζωντανό, το κόκκινο και τις κοκκινομαλλούσες. Δεκτά και τα κόκκινα νύχια.kkfdk wrote:Προς το παρον το μαγαζι σερβιρει μονο καφε της παρηγοριας και κονιακ μεταξας.για λικερ μαλλον αλλου θα πρεπει να απευθυνθεις.για γλυκο δεσμευομαι μετα την εξεταστικη και εφοσον περαστουν τα στοιχεια.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
soti wrote:ας ποιούμε τον πικρό καφέ, να σφυρίξουμε και ένααπό πίσωSpoiler: show
ομολογώ ότι η αρχική μου αντίδραση ήταν λίγο πιο αιμοβόρικη, αλλά ναι και το κονιακάκι δεν είναι άσχημη ιδέα
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Θα προτιμούσα να μην μπλέξουμε με πολιτικές συζητήσεις εδώ. Ας αρκεστούμε σ'ένα κονιακάκι, αστεράτο πάντα....sid wrote:ομολογώ ότι η αρχική μου αντίδραση ήταν λίγο πιο αιμοβόρικη, αλλά ναι και το κονιακάκι δεν είναι άσχημη ιδέα
Οι χειροτερες διακοπες
Γιατι να μην μπορουμε να διακοπαρουμε σαν ανθρωποι αλλα να εχουμε 8 εργασιες για τις γιορτες και στα καπακια εξεταστικη?
Η φοιτητικη ''ζωη'' ηταν ενα ψεμα
Η φοιτητικη ''ζωη'' ηταν ενα ψεμα
- Mariana
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Οι χειροτερες διακοπες
Γιατι ειμαστε ρομποτ. Χωρις προσωπικη ζωη, χωρις αναγκη για υπνο και ξεκουραση. Αυτο που μαθαινουμε ειναι πως να μηχανοποιησουμε τον εαυτο μας.....
Οχι. Η φοιτητικη ζωη δεν ειναι ενα ψεμα... Υπαρχει.... Εξω απο το ΕΜΠ
Οχι. Η φοιτητικη ζωη δεν ειναι ενα ψεμα... Υπαρχει.... Εξω απο το ΕΜΠ
Πραγματικα το πιστευω πως ειμαστε ρομποτ πλεον.βλεπω κατι αλλες απο παιδαγωγικα που κανουν ντολτσε βιτα και ζηλευω...μετα θυμαμαι πως εχουμε κ αλλη εργασια στις διαφορικες και ξαναπεφτω σε καταθλιψη
Εγω στο ειπα να ξαναδωσουμε για νηπιαγωγοι, δεν ηθελες...
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
τότε είχα άλλα, φουσκωμένα μυαλά, τώρα ντριντρινίζει θαρρώ το βιολογικό μου ρολόιMariana wrote:Εγω στο ειπα να ξαναδωσουμε για νηπιαγωγοι, δεν ηθελες...
ποτέ δεν είναι αργά όμως χρυσή μου
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Καμια φορα το ξανασκεφτομαι και αυτοφασκελονομαι αυτοματως αλλα... μανωλακος(<3) και ξερο ψωμι (βσκ παξιμαδι)