shagrec wrote:όταν για να περάσει το δικό σου χρειάζεται να εξευτελίζεις ένα ολόκληρο ίδρυμα φοιτητές καθηγητές κλπ., ενώ μπορείς απλά να απεργήσεις και να αφήσεις τους φοιτητές να κάνουν τα μαθήματα τους, τουλάχιστον και τα προβλήματα να φανούν στη συνέχεια (όπως φάνηκαν στη σχολή μου που δεν είχαμε γραμματεία), ΝΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ.enplo wrote: δηλαδη οσοι λενε οτι δε τους νοιαζει που οι αλλοι χανουν την δουλεια δε κοιταν μονο την παρτυ τους??
Και αυτή η άποψη ενισχύεται από το γεγονός ότι η συντριπτική πλιεοψηφία των διοικητικών είναι στα σπίτια τους ακόμα και την ώρα των συνελεύσεων και στις πύλες βλέπει ΕΑΑΚΙΤΕΣ να περιφρουρούν και λίγους διοικητικούς, ακόμα και σήμερα το πρωί.
Φιλαράκι μου τα λες αψογα, αυτα λεω κ εγω τοση ωρα κ μπραβο σου κ μπραβο μας. Αλλα αυτο το ατιμο το παρτυ δεν ειναι παρτυ, αντε παμε να χορεψουμε....
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΗ!!!!! Το χετε κατακρεουργησει τοση ωρα το καημενο, ειπα οτι επρεπε να το πω πριν ξαναγραφτει, θα ρθει ο μπαμπινιωτης κ θα ταχθει με τους (40) διοικητικους κ μετα παει..... Το χασαμε το εξαμηνο!!!!!