Κοιτα ποιος μιλαει ρε...Enositis21 wrote:εγω στο ειπα να την παρατησεις την 12χρονη εσυ δε μ ακουςHarisSukhoi wrote:Moυ τη δίνει η έλλειψη εμπειρίας.
Μου τη δίνει
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- ShadowMech
- Praetorian
Re: Μου τη δίνει
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
εγω ημουν 4 χρονακια πανω απο τον χαρη!ShadowMech wrote:Κοιτα ποιος μιλαει ρε...Enositis21 wrote:εγω στο ειπα να την παρατησεις την 12χρονη εσυ δε μ ακουςHarisSukhoi wrote:Moυ τη δίνει η έλλειψη εμπειρίας.
Εννοω οτι η πρωην μου ηταν 16 οχι 12 οπως η δικια σου
- mama mafia
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Η γριά κότα έχει το ζουμί όπως έχουμε ξαναπέι.HarisSukhoi wrote:WTF η τελευταία πρών μου μου έριχνε 2 χρόνια!Enositis21 wrote:Εννοω οτι η πρωην μου ηταν 16 οχι 12 οπως η δικια σου
Μου τη δίνουν οι πωλητές στο multirama.
Leave the gun. Take the cannoli
- mariamech
- MechEng Seeder
Μου τη δίνει όταν ξυπνάω και το χέρι μου είναι λες και πέρασαν από πάνω του όλα τα τανκς των terrans (κοινώς άχρηστο)
"Hey, Johnny, what are you rebelling against?"
- "What've you got?"
Μάαααλιστα.
- "What've you got?"
Μάαααλιστα.
ε τι θες να κανεις κι εσυ πρωι πρωι;mariamech wrote:Μου τη δίνει όταν ξυπνάω και το χέρι μου είναι λες και πέρασαν από πάνω του όλα τα τανκς των terrans (κοινώς άχρηστο)
- mama mafia
- MechEng Seeder
Αφου στη δινω παραδεχεσαι οτι την παιρνειςmama mafia wrote:Μου τη δίνει ο enositis
- mama mafia
- MechEng Seeder
απορώ πώς μιλάς με τόσους λούτσους στο στόμαEnositis21 wrote:Αφου στη δινω παραδεχεσαι οτι την παιρνειςmama mafia wrote:Μου τη δίνει ο enositis
Leave the gun. Take the cannoli
εδω εσυ μπορεις να καθεσαι εγω δε θα μπορω να μιλαω;mama mafia wrote:απορώ πώς μιλάς με τόσους λούτσους στο στόμαEnositis21 wrote:Αφου στη δινω παραδεχεσαι οτι την παιρνειςmama mafia wrote:Μου τη δίνει ο enositis