lakers4life24 wrote:χαχαχαχα ναι ....παντως γενικα μου ειναι συμπαθης σμρ δεν ξερω τι εγινε.....
Και εμένα. Τον εκτιμώ.
Δεν θα μπορεί να πιει κόκα κόλα λάιτ τώρα.castiel wrote:του έκανες την μούρη κρέας σαν να λέμε..
lakers4life24 wrote:χαχαχαχα ναι ....παντως γενικα μου ειναι συμπαθης σμρ δεν ξερω τι εγινε.....
Δεν θα μπορεί να πιει κόκα κόλα λάιτ τώρα.castiel wrote:του έκανες την μούρη κρέας σαν να λέμε..
lakers4life24 wrote:απο τοτε που χε την εισαγωγη στους η/υ φανηκε οτι ειναι ξηγημενος αλλα σημερα το σκοτωσε λιγο.
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Irishman wrote:Όχι ρε μαλάκα, πες το εσύ να γλιτώσουμε τα ορθογραφικά.
μας σκοτωσες..Adamaklas wrote:θα σκωτωθει
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
ΜΟΝΤ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΤΟ ΕΝΤΙΤ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!liakoskotsi wrote:Irishman wrote:Όχι ρε μαλάκα, πες το εσύ να γλιτώσουμε τα ορθογραφικά.μας σκοτωσες..Adamaklas wrote:θα σκωτωθει
MONT ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Adamaklas wrote:ΜΟΝΤ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΤΟ ΕΝΤΙΤ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
ΔΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ !!!liakoskotsi wrote:MONT ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Adamaklas wrote:ΜΟΝΤ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΤΟ ΕΝΤΙΤ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!