Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Mpourditsas
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
ε, τοτε πασο
We never really grow up, we only learn how to act in public
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 20/10 , 23.00!
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
Tι να ψηφίσουμε δεν ξέρουμε που πάνε τα 4 --- άλλους κατηγορούμε & άλλοι φταίνε------
δυσκολα τα πράγματα-----
δυσκολα τα πράγματα-----
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
Όλοι καταλάβαμε ποιοι κατηγορούνται.....αλλά εγώ δεν κατάλαβα ποιος φταίει!!! Cud u help us plz?Fermat wrote:Tι να ψηφίσουμε δεν ξέρουμε που πάνε τα 4 --- άλλους κατηγορούμε & άλλοι φταίνε------
δυσκολα τα πράγματα-----
- Mpourditsas
- MechEng Seeder
ΑΠΟΣΥΡΩ: siamonas (νομιζω οτι ειναι ρουφ
και πετα σταχτη στα στα ματια) :p
ΨΗΦΙΖΩ: kage21 (για πολλους και
διαφορους λογους)
και πετα σταχτη στα στα ματια) :p
ΨΗΦΙΖΩ: kage21 (για πολλους και
διαφορους λογους)
Last edited by Mpourditsas on Wed Oct 19, 2011 5:18 pm, edited 1 time in total.
We never really grow up, we only learn how to act in public
Siamona βασικα κατηγορούνται πολλοι & διαφοροι (κατηγορι8ηκε πχ η joana & ήταν α8ώα....)
Μα να βοη8ήσω προσπα8ώ!!!
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
Κάτι μου κάνει και εμένα ο kage21....θα περιμένω λίγο ακόμα όμως να δω πως θα πάει....
Απλά κόβω αντιδράσεις Fermat!! Να ξέρω κ γω ποιος φαίνεται πιο πολύ ύποπτος...διότι στην πλειοψηφία τους φαίνονται όλοι ύποπτοι!!Fermat wrote:Siamona βασικα κατηγορούνται πολλοι & διαφοροι (κατηγορι8ηκε πχ η joana & ήταν α8ώα....)
- paulspot92
- MechEng Seeder
ειδικά ΕΣΥ....!!!
πραγματικα ο kage21 και ο siamonas ειναι οι δύο πολοι...ο ένας είναι πολίτης ενώ ο αλλος όχι.....το θέμα είναι ποιός είναι ποιός....
βεβαια....η mamamafia ειναι ψίλοεξαφανισμένη, ο adamaklas ο,τι γραφει ειναι off-topic angelbar Agiaksitelamon πολλοι ουδέτεροι......
αχχχχ...ας βοηθήσει λίγο ο ρουφιάνος.....
πραγματικα ο kage21 και ο siamonas ειναι οι δύο πολοι...ο ένας είναι πολίτης ενώ ο αλλος όχι.....το θέμα είναι ποιός είναι ποιός....
βεβαια....η mamamafia ειναι ψίλοεξαφανισμένη, ο adamaklas ο,τι γραφει ειναι off-topic angelbar Agiaksitelamon πολλοι ουδέτεροι......
αχχχχ...ας βοηθήσει λίγο ο ρουφιάνος.....
paulspot92....το δίδυμο kage21 και Kitharistas....Πως σου φαίνεται???
εγώ προς τα εκεί κλείνω....
εγώ προς τα εκεί κλείνω....