χαχαχαχα νομίζω ότι όποιος δεν ξυπνάω συνήθως έχει πρόβλημαEnositis21 wrote:Kitharistas wrote:ε αν έρθει σε εμένα που να την στέλνω τόσο μακριά? θα την βολέψω εγώ
ειπα κι εγω ρε πουστη μονο εγω ξυπναω με πρωινη στυση;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

χαχαχαχα νομίζω ότι όποιος δεν ξυπνάω συνήθως έχει πρόβλημαEnositis21 wrote:Kitharistas wrote:ε αν έρθει σε εμένα που να την στέλνω τόσο μακριά? θα την βολέψω εγώ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kitharistas wrote:χαχαχαχα νομίζω ότι όποιος δεν ξυπνάω συνήθως έχει πρόβλημαEnositis21 wrote:Kitharistas wrote:ε αν έρθει σε εμένα που να την στέλνω τόσο μακριά? θα την βολέψω εγώ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφου παντα μηχανικος ηθελα να γινω...επικρεντρωνομουν στα πρακτικαKitharistas wrote:Δεν μετράει αυτό μετά τα 30 ρεκαλά δεν διάβασες ποτέ βιολογία? τα μαθήματα για την αναπαραγωγή είχαν τον μεγαλύτερο χαβαλέ μες στην τάξη
οκ.. σε καταλαβαίνω..Enositis21 wrote:αφου παντα μηχανικος ηθελα να γινω...επικρεντρωνομουν στα πρακτικαKitharistas wrote:Δεν μετράει αυτό μετά τα 30 ρεκαλά δεν διάβασες ποτέ βιολογία? τα μαθήματα για την αναπαραγωγή είχαν τον μεγαλύτερο χαβαλέ μες στην τάξη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι κατι μου λεει οτι εννοεις τα... πρακτικα της... βιολογιας?Enositis21 wrote:αφου παντα μηχανικος ηθελα να γινω...επικρεντρωνομουν στα πρακτικαKitharistas wrote:Δεν μετράει αυτό μετά τα 30 ρεκαλά δεν διάβασες ποτέ βιολογία? τα μαθήματα για την αναπαραγωγή είχαν τον μεγαλύτερο χαβαλέ μες στην τάξη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχα.. τι μου θύμισες τώρα..ShadowMech wrote:Αααλλη μια ομορφη μεεερα ο ηλιος καιει σα πουστης