lakers4life24 wrote:εγω πες μενω διπλα στη σχολη
lakers4life24 wrote:ενα εξαωρακι υπνο χαλαρα το χω...
lakers4life24 wrote:κανω εργασια τωρα
lakers4life24 wrote:εσυ ποσες ωρες θα κοιμηθεις 3?
Δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω...
lakers4life24 wrote:εγω πες μενω διπλα στη σχολη
lakers4life24 wrote:ενα εξαωρακι υπνο χαλαρα το χω...
lakers4life24 wrote:κανω εργασια τωρα
lakers4life24 wrote:εσυ ποσες ωρες θα κοιμηθεις 3?
Ρε 'συ, πώς γίνεται να κάνεις quote τον εαυτό σου και να του απαντάς; Κι εγώ μιλάω καμιά φορά μόνος μου, αλλά εσύ έχεις φτάσει σε άλλο επίπεδο.lakers4life24 wrote:αστο θα με βαλει για αποτριχωση και ποναειlakers4life24 wrote:θα ρωτησω τον κουτσικι αν το εννοουσε τελικα και αν το εννοουσε παιρνω τηλεφωνο το γαβαλα να κανονισουμε καμια επειδειξη ανδρικων εσωρουχων μπας και βγαλουμε κ κανα χαρτζιλίκι
εγώ ήθελα να μπω αλλά η (β-α)/2, ο κάγκε, ο χάρης και ο αδ. δεν με άφησαν...lakers4life24 wrote:ρε κοσμε μια φορα μπηκα ιιια και μονο ο κουτσικι και ο σλασερ(οχι για ολο το μαθημα ) ηταν μεσα απ τους θαμμωνες του φορουμ
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
το τάβλι τίποτα...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Είχαμε και μια εξέταση να γράψουμε.. Ειπώθηκε ότι δεν έχασα και τίποτα..lakers4life24 wrote:ρε κοσμε μια φορα μπηκα ιιια και μονο ο κουτσικι και ο σλασερ(οχι για ολο το μαθημα ) ηταν μεσα απ τους θαμμωνες του φορουμ