Φίλε @adamaklas και εγώ αυτό εννοούσα χθες. Ότι ο κόσμος πιθανόν αν πήγαινε να είχε άλλη τροπή το πράγμα.
Αν θες να ξέρεις, ο καθηγητής του εργαστηρίου μου πήγε κανονικότατα το πρωί και μας περίμενε, αλλά μόνο εγώ είχα πρόσβαση που μένω εστίες, και μόνο εγώ ήμουν πρόθυμη να πάω, οι άλλοι 7 του εργαστηρίου δεν ήρθαν, αν όμως δεν είχαν διαβάσει την ανακοίνωση και είχαν έρθει κανονικά, το εργαστήριό μου θα γινόταν κανονικότατα.
Οπότε εμμέσως πλην σαφώς νομιμοποιείς αυτές τις καταστάσεις, μειώνοντας το ανθρώπινο (από φοιτητικής απόψεως) δυναμικό που βρέθηκε στις πύλες το πρωί για να πιέσει στο άνοιγμα της σχολής και στην καταστολή αυτής της τρελής ιδέας που επικρατεί στην Ελλάδα "γουστάρω σήμερα να κλείσω κοτζαμάν ΕΜΠ, πάω κ το κάνω χαλαράαααααααααα!!!!
ps: δε λέω προς θεού ότι το έκανες εσκεμμένα, δεν ξέρω τι αντιλήψεις έχεις ούτε περί καταλήψεων ούτε περί πολιτικής και δε με νοιάζει στο κάτω κάτω. Απλά περίμενα μπαίνοντας στο κύριο μέσο ενημέρωσης του μέσου φοιτητή (ναι αυτό ήταν κομπλιμέντο για το site
) περίμενα να δω κάτι του στύλ: "Αύριο κλειστές σχολές κλπ κλπ. Πάμε όλοι δυναμικά μπας κ καταφέρουμε να ανοίξουν, μη χάσουμε κανένα εξάμηνο και τρέχουμε πάλι" ή έστω "όσοι πιστοί προσέλθετε αν θέλετε να ανοίξουν οι πύλες....
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν λέω τπτ από αυτά κακοπροαίρετα. Δε με ενόχλησε η ανακοίνωση σαν ενημέρωση, σαν αποθαρρυντικό μήνυμα του στύλ "καθήστε σπίτια σας, όλα καλα" ήταν που σχολίασα. Συν του ότι πιθανόν να κάναμε μάθημα και εργαστήρια κανονικά αν υπήρχε προσέλευση. Αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι....