2x

Ώπα!Να'τη και η διαφήμιση!Mimo wrote:Καταλαβα παλι τα ιδια,, δε παμε ομαδικως κανα Αρνο λεω εγω και να αφησουμε τους μαλακες να κανουνε οτι κανουνε?![]()
![]()
φίλε Mimo αν αυτό το θεωρείς λύση..σκέψου ότι η πλειοψηφία των φοιτητών δεν έχει λεφτα για αρνούς..πόσω μάλλον εν μέσω οικονομικής κρίσης..crouch wrote:Ώπα!Να'τη και η διαφήμιση!Mimo wrote:Καταλαβα παλι τα ιδια,, δε παμε ομαδικως κανα Αρνο λεω εγω και να αφησουμε τους μαλακες να κανουνε οτι κανουνε?![]()
![]()
Σχετικά με την διαφήμιση... Την ώρα που τελείωνε η ψηφοφορία στην συνέλευση, πέρναγε ο σκληρός Παπαντώνης έξω από την γραμματεία και ξεκόλλησε μια μπλε αφίσα - Α4 από το φροντιστήριο ακτίς. Ήταν μια ωραία εικόνα, και πάνω από όλα σκληρή!crouch wrote:Ώπα!Να'τη και η διαφήμιση!Mimo wrote:Καταλαβα παλι τα ιδια,, δε παμε ομαδικως κανα Αρνο λεω εγω και να αφησουμε τους μαλακες να κανουνε οτι κανουνε?![]()
![]()
Ειρωνικα το ειπα ρεblackjohnny wrote:φίλε Mimo αν αυτό το θεωρείς λύση..σκέψου ότι η πλειοψηφία των φοιτητών δεν έχει λεφτα για αρνούς..πόσω μάλλον εν μέσω οικονομικής κρίσης..crouch wrote:Ώπα!Να'τη και η διαφήμιση!Mimo wrote:Καταλαβα παλι τα ιδια,, δε παμε ομαδικως κανα Αρνο λεω εγω και να αφησουμε τους μαλακες να κανουνε οτι κανουνε?![]()
![]()
Καλά αυτό το λέμε και το ξαναλέμε αλλά πάντα υπάρχει μια δικαιολογία και "Αααχ δεν μπόρεσα να έρθω" ...hector88 wrote: Και στην δικη μας την σχολη βεβαια, αν ειχε μαζικοτερη προσελευση η Γ.Σ δεν νομιζω οτι θα ηταν ιδιο το αποτελεσμα.