Nα στο θεσω απλα, λογικα και χωρις πολλα-πολλα:Elias wrote: Σαφώς τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τους νέους μηχανικούς αλλά γενικώς, είμαι της άποψης πως η εποχή θα παραμείνει έτσι και ίσως γίνει και χειρότερη...
Σκέψου, πως αν αυτή η κατάσταση διαιωνιστεί δεν θα φαίνεται περίεργο στις επόμενες γενιές νέων μηχανικών αυτό που σε εμάς φαίνεται αδιανόητο...ίσως είμαι αφελής αλλά νομίζω πως το όλο σύστημα είναι απαράδεκτο και οποιαδήποτε μεταρύθμιση γίνεται τον τελευταίο καιρό το κάνει ακόμα χειρότερο.Απλώς τις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία θα τις νιώσουμε όλοι οι φοιτητές στο πετσί μας αν τελικά περάσουν, ενώ τις όσες οικονομικές μεταρρυθμίσεις έχουν γίνει ως τώρα μερικοί τις νιώθουμε, μερικοί όχι(ακόμα).
Είναι προφανές πως η συζήτηση μπορεί να επεκταθεί πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο στο συγκεκριμένο topic.
Αν ειχαν οντως τη διαθεση να προσφερουν, να διεκδικησουν και να ειναι αποτελεσματικες οι φοιτητικες παραταξεις, θα ειχαν ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ξεκινησει με το να ασκουν σωστα και ενεργα τον ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ τους μεσα στη σχολη, που ειναι να εκπροσωπουν την αποψη των φοιτητων για τα ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ. Για αυτο (υποτιθεται οτι) τους ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
Οταν αποδεικνυουν την αδιαφορια ισως, τεμπελια ισως, στα @@ τους να το πω? στο ρολο που τυπικα τους εχει ανατεθει, τοτε για μενα χανουν καθε σοβαροτητα και αξιοπιστια οταν διεκδικουν κατι ευρυτερο και εκτος σχολης.
Εχουν ξεκαθαρα δειγματα γραφης απο τα του οικου τους, δε γινεται να το παραβλεψεις αυτο πως να το κανουμε.