liakoskotsi wrote:τι είναι η Βιβλος? εκδόσεις συμεών είναι και αυτή?lakers4life24 wrote:σα να ρωτας ποια ειναι η Βιβλος
Χαχαχα, Άη λολντ..(β-α)/2 wrote:τώρα μάλιστα μπορώ να το γκουγκλάρω που ξέρω εκδόσεις!
ήταν στα προτεινόμενα του Εύδοξου;
liakoskotsi wrote:τι είναι η Βιβλος? εκδόσεις συμεών είναι και αυτή?lakers4life24 wrote:σα να ρωτας ποια ειναι η Βιβλος
Χαχαχα, Άη λολντ..(β-α)/2 wrote:τώρα μάλιστα μπορώ να το γκουγκλάρω που ξέρω εκδόσεις!
ήταν στα προτεινόμενα του Εύδοξου;
αμ γκλαντ γιου λολντSlasherG wrote:Χαχαχα, Άη λολντ..
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
και γιατί δεν έκανες ένα τηλ βρε shady??kage21 wrote:Ολοι μου εδιναν τσιπουρο σημερα....
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
από αυτή την άποψη καλά έκανες γιατί πήρα πρωτάθλημα...kage21 wrote:Γιατι δεν ηθελα να κοψω αποτομα το σερι των νικων σου στο προ...
Promise to remember next time...liakoskotsi wrote:από αυτή την άποψη καλά έκανες γιατί πήρα πρωτάθλημα...kage21 wrote:Γιατι δεν ηθελα να κοψω αποτομα το σερι των νικων σου στο προ...
αλλά το τσίπουρο έχει προτεραιότητα..
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.