Πλάκα κάνω, εννοείται (εξού και η φατσούλα ).
Δεν κρίνω κανέναν, ούτε φακελώνω κανέναν.
Το πιο άχρηστο Ποστ.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Το πιο άχρηστο Ποστ.
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
χαχαχαχαχαχαχα όχι ούτε κανwho wrote:Πλάκα κάνω, εννοείται (εξού και η φατσούλα ).
Δεν κρίνω κανέναν, ούτε φακελώνω κανέναν.
απλα τα βρήκα για τον πατέρα μου και τα άκουσα κι εγώ...τα έβαλα γιατι η λέξη ερουρέμ μου φάνηκε απιστευτα αστεια
να υποθέσω θα ψηφισεις απογοητευμένους καταθλιπτικους;cornerstone wrote:Και εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν αν δεν τον ήξερα τον Μιχάλη...who wrote:Ρε, σίγουρα δεν ψηφίζεις ΛΑΟΣ;
Αλλά καλύτερα να μην αρχίσουμε πολιτική συζήτηση,πονεμένη ιστορία τα κόμματα,πλησιάζουν και εκλογές και θα μπορώ να ψηφίζω πρώτη φορά σε βουλευτικές...
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
εννοείς τον ΣΥΡΙΖΑ??Enositis wrote:να υποθέσω θα ψηφισεις απογοητευμένους καταθλιπτικους;
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
γαμησεςliakoskotsi wrote:εννοείς τον ΣΥΡΙΖΑ??Enositis wrote:να υποθέσω θα ψηφισεις απογοητευμένους καταθλιπτικους;
- cornerstone
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
Εγώ τώρα να παρεξηγηθώ?Enositis wrote:γαμησεςliakoskotsi wrote:εννοείς τον ΣΥΡΙΖΑ??Enositis wrote:να υποθέσω θα ψηφισεις απογοητευμένους καταθλιπτικους;
Είμαι καταθλιπτική και απογοητευμένη??
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Εγώ πάντως θα 'χα παρεξηγηθεί αν μου 'λέγαν ότι θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.
Oh the weather outside is frightful,
But the fire is so delightful,
And since we've no place to go,
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
Oh the weather outside is frightful,
But the fire is so delightful,
And since we've no place to go,
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Αφου ρε κορνερ παντου γυρω σου τα βλέπεις όλα τοσο απαισιόδοξα!η ζωη ειναι ωραια!αντε βρε θα βγαλει και νεα τσοντα η σειρηνα!
cheer up!
cheer up!
- cornerstone
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
χαχαχαEnositis wrote:Αφου ρε κορνερ παντου γυρω σου τα βλέπεις όλα τοσο απαισιόδοξα!η ζωη ειναι ωραια!αντε βρε θα βγαλει και νεα τσοντα η σειρηνα!
cheer up!
ναι είναι λόγος ευφορίας η νέα τσόντα,αλλά για στερημένα έφηβα αγόρια,όχι για μένα...
Αχ Μιχάλη μου,γλυκέ...
I'm working on the perpetual depression...
Κάτι θα γίνει,δε μπορεί...
ΥΓ:who έχεις άπειρο δίκιο...
και για το ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να παρεξηγηθώ...
Engineering pervades everything...
Σοβαρα μιλας ποτε?Enositis wrote:Αφου ρε κορνερ παντου γυρω σου τα βλέπεις όλα τοσο απαισιόδοξα!η ζωη ειναι ωραια!αντε βρε θα βγαλει και νεα τσοντα η σειρηνα!
cheer up!
ΠΟΟΟΟΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ! ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΧΟΜΠΙΤ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΑΑΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.