Ολοι σε ψαχνανε σημερα, κουκουλοφλωρε! Αλλα βρηκαν εμενα, αντι για σενα.
Γιατι να γινει αυτο?
Γιατι?
Θα ηθελα να βρουν εσενα.
Εγω ηθελα να πιω και να βραχνιασω και αλλο την φωνη μ!
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Adamaklas wrote:Γιατι να γινει αυτο?
όχι άλλο έντεχνο , όχι άλλο πλιάτσικαelectron wrote:Τι σας εχει πιασει και βαζετε ταμπελες στον κοσμο, δεν μπορω να το καταλαβω
Τς τς τς! Και εγώ που σε εμπιστεύτηκα και νόμιζα πως δεν τα έλεγες πίσω από την πλάτη μου! Ντροπή και αίσχος! Νομίζω εκμεταλλεύεσαι (στο έπακρον) το γεγονός ότι τώρα αρχίζω να ασχολούμαι με το φόρουμ... :-pall. koukoulofloros wrote:το φόρουμ έχει μπαγκ
εκτός και αν η (β-α)/2 δεν ξέρει να διαβάζει π.μ.
αγράμματοι ανεξάρτητοι
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
καιΔαπίτης wrote:διασπούν τη φοιτητική κοινότητα
στις 26/9 στις 6 η ώρα. (γιατί δεν ήταν τυχαία η αλλάγή ημέρας.. 26/9(ή αλλιώς 9 γυρισμένο 180μοίρες --> 6) στις 6 το απόγευμα. Ή αλλιώς 26+11 (βλ. 2011), *2 (βλ. δευτέρα) *9 --> (26+11)*2*9=666Αριστερός wrote:θα καούν στα τάρταρα της κολάσεως
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
όντως , τι δικαιολογία να πεις όταν όλα τα μεσα μεταφοράς απεργούν και η ελάχιστη χρέωση των νυχτερινών ταξί έχει φιξάρει στο πακέτο :HarisSukhoi wrote:Αδικαιολόγητος.
χαχαχαχαχα(β-α)/2 wrote:Κι εγώ που νομιζα πως οι ανεξάρτητοι δε θα πάρουν ποτέ συνέλευση, γιατί
καιΔαπίτης wrote:διασπούν τη φοιτητική κοινότηταστις 26/9 στις 6 η ώρα. (γιατί δεν ήταν τυχαία η αλλάγή ημέρας.. 26/9(ή αλλιώς 9 γυρισμένο 180μοίρες --> 6) στις 6 το απόγευμα. Ή αλλιώς 26+11 (βλ. 2011), *2 (βλ. δευτέρα) *9 --> (26+11)*2*9=666Αριστερός wrote:θα καούν στα τάρταρα της κολάσεως
Αν τα καταφέρω και επιβιώσω, λοιπόν, από αυτή τη διαβολική μέρα, ίσως τελικά να καταφέρουμε να βρούμε και έναν ρόλο για μένα μια και είμαι ένας μηχανολόγος που πιστεύει στην ακύρωση της Γ.Σ., το ρόλο του αφηγητή, που όλα θα τα ξέρει, αλλά υποχθόνια τίποτα δε θα αναφέρει την ώρα που όλοι θα ψάχνουν...
Πωωω τι μου θυμισες τωρα... επικες εποχες!all. koukoulofloros wrote:θα σου πω εγώ που είμαι παλιός στο φόρουμ και έχω προλάβει τις ωραίες εποχές που μέλος του φόρουμ και του κόκκινου στρατού άνοιγε τόπικ για ένα παιδάκι που ζητιάνευε ενώ μικροαστοί φοιτητές βγάζανε τα μάτια τους σε τουαλέτα εργαστηρίου και τι άδικος που είναι ο κόσμος και πόση ανισότητα υπάρχει και δεν θα μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ από τα σόδομα και γόμορα που είδαν τα αθώα ματάκια του
HarisSukhoi wrote:Αδικαιολόγητος.
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.