Γιατί μεταξύ άλλων θα μου πάρει ώρα να γράψω ένα ποστ που να με εκφράζει και θα είναι πολύ μεγάλο στην προσπάθεια μου να απαντήσω σε όσους περισσότερο μπορώ..rodrigo wrote: ΓΙΑΤΊ ΑΠΑξιωνεις την συζήτησση συναδελφε?
Και εγώ μαζί σου είμαι.rodrigo wrote:Όλοι μας έχουμε δικαίωμα στην εργασία τωρα αν το κεφαλαιοκρατικό σύστημα που ισχύει μα έχει κάνει δούλους είναι άλλο θέμα και απαιτούνται αγώνες και θυσίες για να αλλάξει αυτό!
Απλά το βρίσκω λίγο έως πολύ μαλακία να υπερασπιζόμαστε άτομα τα οποία έχουν "προσληφθεί" για κομματικά οφέλη. Ενώ σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να προβάλλαμε και να κράζαμε τον στυλιανίδη και κάθε στυλιανίδη που εμπλέκονται πίσω από αυτά, καθόμαστε και υπερασπιζόμαστε μερικούς ΜΑΛΑΚΕΣ(το 80% περίπου του πληθυσμού) που ανταλλάζουν τις μαμημένες τις ψήφους τους για μια δουλειά, για έναν γιατρό, για κάτι..
Ναι χάνονται 280 θέσεις εργασίας. 280 περισσότεροι άνεργοι. Δεν είμαι υπέρ σε κάτι τέτοιο ειδικά όταν γίνεται για να μεγαλώσουν τα κέρδη του κάθε καριόλη. Αλλά ας προσληφθούν με αξιοκρατικούς όρους..
Αρκετή ώρα έχασα.
Μήπως είδατε σημερινά δημοσιεύματα με τα κατορθώματα του εθνοπατέρα, πατριώτη, εθνικού παπάρα Καρατζαφέρη? Αυτόν που μας έχει φλομώσει στη μαλακία και τον λαϊκισμό? Το μισό του κόμμα(αν όχι όλο) έχει βάλει στην βουλή και στο δημόσιο γενικότερα..α ρε ταγματασφαλίτη και πατριώτη του κώλου.
άσχετο
Πω πω δεν θυμάμαι πότε χρησιμοποιούμε το πολλή και πότε το πολύ..τα έχω κάνει μαντάρα!!!