Πότε παίρνουμε στα χέρια μας το πτυχίο;
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- SlasherG
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πότε παίρνουμε στα χέρια μας το πτυχίο;
Παίζει το άριστα να είναι από 9,01 (ή 9,1 -ανάλογα με την στρογγυλοποίηση) και πάνω???
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.
Δεν εχω ιδεα, αλλα η παραπανω λογικη στρογγυλοποιησης μου εβγαλε το ματι...
Επισης ο ενας ρωταει για ECDL μεσω της σχολης, τωρα αλλη ρωτανε με περισσιο ενδιαφερον για τον "χαρακτηρισμο του πτυχιου"...? WTF τι εχετε παθει?
Επισης ο ενας ρωταει για ECDL μεσω της σχολης, τωρα αλλη ρωτανε με περισσιο ενδιαφερον για τον "χαρακτηρισμο του πτυχιου"...? WTF τι εχετε παθει?
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Καλά επειδή κάποιος ακούει κάτι και το ρωτάει στο φόρουμ δεν είναι κάτι κακό. Επίσης για τον χαρακτηρισμό πτυχίου, έκανα μια ερώτηση που ξεκίνησε από μια πλάκα και όλοι είπαν το ίδιο πράγμα εκατό φορές (με πρώτο τον λέικερς που το να ενοχλεί με ανούσια ποστ του έχει γίνει δεύτερη φύση).ShadowMech wrote:Επισης ο ενας ρωταει για ECDL μεσω της σχολης, τωρα αλλη ρωτανε με περισσιο ενδιαφερον για τον "χαρακτηρισμο του πτυχιου"...? WTF τι εχετε παθει?
Γαμώ τον γραπτό λόγο.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- lakers4life24
- MechEng Seeder
Eνω αυτο που μολις εγραψες ειναι μες την ουσια, οπως και οοοολα τα αλα 150000 ποστ σου Συνυπολογιζοντας κι αυτα που εγραψες για γιουρο τσαμπιονς λιγκ και λοιπες αναλυσεις ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ....πρωτη φορα βλεπω τοση κακια και τετοια αρνηση μαζεμενη σε μισο κυβικο μετρο.Kuchiki_Byakuya wrote:Καλά επειδή κάποιος ακούει κάτι και το ρωτάει στο φόρουμ δεν είναι κάτι κακό. Επίσης για τον χαρακτηρισμό πτυχίου, έκανα μια ερώτηση που ξεκίνησε από μια πλάκα και όλοι είπαν το ίδιο πράγμα εκατό φορές (με πρώτο τον λέικερς που το να ενοχλεί με ανούσια ποστ του έχει γίνει δεύτερη φύση).ShadowMech wrote:Επισης ο ενας ρωταει για ECDL μεσω της σχολης, τωρα αλλη ρωτανε με περισσιο ενδιαφερον για τον "χαρακτηρισμο του πτυχιου"...? WTF τι εχετε παθει?
Γαμώ τον γραπτό λόγο.
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλαlakers4life24 wrote:Eνω αυτο που μολις εγραψες ειναι μες την ουσια, οπως και οοοολα τα αλα 150000 ποστ σου Συνυπολογιζοντας κι αυτα που εγραψες για γιουρο τσαμπιονς λιγκ και λοιπες αναλυσεις ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ....πρωτη φορα βλεπω τοση κακια και τετοια αρνηση μαζεμενη σε μισο κυβικο μετρο.Kuchiki_Byakuya wrote:Καλά επειδή κάποιος ακούει κάτι και το ρωτάει στο φόρουμ δεν είναι κάτι κακό. Επίσης για τον χαρακτηρισμό πτυχίου, έκανα μια ερώτηση που ξεκίνησε από μια πλάκα και όλοι είπαν το ίδιο πράγμα εκατό φορές (με πρώτο τον λέικερς που το να ενοχλεί με ανούσια ποστ του έχει γίνει δεύτερη φύση).ShadowMech wrote:Επισης ο ενας ρωταει για ECDL μεσω της σχολης, τωρα αλλη ρωτανε με περισσιο ενδιαφερον για τον "χαρακτηρισμο του πτυχιου"...? WTF τι εχετε παθει?
Γαμώ τον γραπτό λόγο.
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Παιδιά για να τελειώσει το θέμα... στο γαμημένο το ΕΜΠ σε αντίθεση με τα υπολοιπα παν/μια και πολυτεχνεία της χώραςSlasherG wrote:Παίζει το άριστα να είναι από 9,01 (ή 9,1 -ανάλογα με την στρογγυλοποίηση) και πάνω???
9 ΚΑΙ ΠΑΝΩ θεωρειται ΑΡΙΣΤΑ.
Η στρογγυλοποίηση γίνεται στα 2 δεκαδίκα.
Το 8,98999 γίνεται 8,99 και θεωρείται ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ
Το 8,99999999 γίνεται 9,00 και θεωρείται ΆΡΙΣΤΑ
Όποιος παίρνει άριστα παίρνει δώρο και μια ντουντούκα απο τη γραμματεία και αυτός που πηρε πτυχίο με 6 διαπομπέυεται γύρω απο την πολυτεχνειούπολη.
‘Εχω κάνει αίτηση σε ένα μεταπτυχιακό του μετσοβίου.Είμαι τελειόφοιτος και μου έχει μείνει μόνο η διπλωματική που παρουσιάζω τον Σεπτέμβριο.Το μεταπτυχιακό λέει ότι αν γίνω δεκτός πρέπει σαν τελειόφοιτος μέχρι κάποια ημερομηνία τον Οκτώβριο να τους πάω το χαρτί ότι έχω τελειώσει.Η ερώτηση μου είναι: αν δεν έχει προλάβει να βγει η τελική αναλυτική βαθμολογία μέχρι τότε,κάνουν δεκτή την βεβαίωση που δίνει η γραμματεία και λέει ότι έχεις ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις σου με τη σχολή και αναμένεται το επίσημο αντίγραφο πτυχίου?
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Αυτό θα πρέπει να πας να το ρωτήσεις στους ίδιους, αλλά γνώμη μου είναι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
Ειδικά με μεταπτυχιακό στο ΕΜΠ δε θα έχεις πρόβλημα γιατί όλοι ξέρουν αυτά τα προβλήματα!!!
Από εκεί και πέρα επειδή και εγώ αντιμετώπισα ένα παρεμφερές πρόβλημα, ήθελα βεβαίωση ότι πήρα πτυχίο το αργότερο μέχρι την 2η μέρα που εξετάζονταν οι διπλωματικές, πολύ πριν κατατεθούν οι βαθμολογίες δλδ!
Σε αυτή την περίπτωση η γραμματεία σου βγάζει μια βεβαίωση -που δεν είναι πτυχίο- και λέει ότι ο τάδε έχει τελειώσει τα πάντα στη σχολή αυτή την εξεταστική περίοδο και αναμένεται η επίσημη έκδοση του πτυχίου.
Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει και να πιέσεις τον καθηγητή να στείλει έγκαιρα τη βαθμολογία σου και να κυνηγήσεις τη γραμματεία!!
Αλλά εν ολίγοις....ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ΚΑΛΟ ΠΤΥΧΙΟ!!!
Από εκεί και πέρα επειδή και εγώ αντιμετώπισα ένα παρεμφερές πρόβλημα, ήθελα βεβαίωση ότι πήρα πτυχίο το αργότερο μέχρι την 2η μέρα που εξετάζονταν οι διπλωματικές, πολύ πριν κατατεθούν οι βαθμολογίες δλδ!
Σε αυτή την περίπτωση η γραμματεία σου βγάζει μια βεβαίωση -που δεν είναι πτυχίο- και λέει ότι ο τάδε έχει τελειώσει τα πάντα στη σχολή αυτή την εξεταστική περίοδο και αναμένεται η επίσημη έκδοση του πτυχίου.
Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει και να πιέσεις τον καθηγητή να στείλει έγκαιρα τη βαθμολογία σου και να κυνηγήσεις τη γραμματεία!!
Αλλά εν ολίγοις....ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ΚΑΛΟ ΠΤΥΧΙΟ!!!
Ευχαριστώ πολύ Adramelch kai Eirinaki για τις απαντήσεις σας, και εγώ νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα