TheAmlet wrote:Παιδιά απλά αναφέρω ότι κάθε φορά που έγινε λόγος σε συνέλευση για συνεργασία ΠΑΣΠ, ΔΑΠ με ανεξάρτητο πλαίσιο το όλο εγχείρημα κατέληξε σε ανέκδοτο... και λογικό είναι! Είναι και θέμα απόψεων ρε γαμώτο... όχι μόνο αριθμητικό. Για κάποιους τουλάχιστον που διαφωνούν με τις λογικές και πρακτικές
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ χωρίς να διαχωρίζουν ποιες θέλουν κατάληψεις και ποιες θέλουν άτομα για Μύκονο. Πιστεύω ότι είναι μεγάλη λούμπα να τεθεί θέμα συννενόησης όπως ανέφερε ο hector 88. Στη τελική ο ΔΑΠίτης μπορεί να βγεί από το γαλάζιο καβούκι του και να ψηφίσει κάτι διαφορετικό εφόσον πειστεί από το ανεξάρτητο... δεν νομίζω να τον απελάσουν από τη Μύκονο. Αντίστοιχα βέβαια ο ΠΑΣΠίτης ή ο Κνήτης.
Φιλικά hector 88
Φίλε συμφωνώ μαζί σου (αν και δεν μ' αρέσει ο τόνος σου γιατί εξαρχής το έθεσα σε μη παραταξιακή βάση). Συμφωνώ οτι οσοι παραταξιακοί θέλουν ανοιχτή την σχολή μπορούν να στηρίξουν το Ανεξάρτητο Πλαίσιο χωρίς κομματικές παρωπίδες (και έχει ξαναγίνει αυτό)
αλλάεάν η ΔΑΠ αλλάξει το τροπάριο και στηρίξει εντονότερα (κατεβάσει κόσμο δλδ) για ανοιχτή σχολή τότε θα δημιουργηθεί το πρόβλημα που ανέφερα στο πρώτο μου ποστ.
Το θέμα ειναι αριθμητικό ως προς την επιλογή του τρόπου που θα αντιδρασεις στην εφαρμογή του νεου νόμου. Εαν στην επόμενη συνέλευση τα ΕΑΑΚ παρουν 180 ψήφους, η ΔΑΠ που αντιδρά αλλα θέλει ανοιχτή σχολή πάρει 70 και το ανεξάρτητο πάρει 120 τότε θα βγεί πάλι κατάληψη. Ομως επι της ουσιάς οι περισσοτεροι θα θέλουν ανοιχτή σχολή και για το πως θα κινηθούμε βλέπουμε....
Προσωπικά, είμαι υπέρ των περισσοτέρων αλλαγών στα Πανεπιστήμια και θεωρώ οτι αξίζει μιας ευκαιρίας η εφαρμογή του.