Όχι, νταξ. Δε μπορώ να πω. Δυο ορόφους πιο κάτω πιάνει σφαίρα. Εδώ πάει πιο αργά κι απ' το 50αράκι PSTN που 'χα πριν 10 χρόνια.
Ό,τι να 'ναι δηλαδή.
Μου τη δίνει
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Μου τη δίνει
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Roland Deschain of Gilead
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
αυτό το παιδί... δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκουν και έχει κάνει τόσο πολύ επιτυχία...
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
Από ότι λένε έχει καρκίνο...πάντως δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, έχει κάνει και ντουέτο με 50cent στο σπίιτι του ...castiel wrote:αυτό το παιδί... δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκουν και έχει κάνει τόσο πολύ επιτυχία...
let's go design
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
έχει κάνει ντουέτο και με τον γκέτα
δεν ξέρω, μακάρι να είναι καλά το παιδί και αν έχει κάτι να γίνει καλά, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω τα βίντεο του... :/
δεν ξέρω, μακάρι να είναι καλά το παιδί και αν έχει κάτι να γίνει καλά, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω τα βίντεο του... :/
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- mariamech
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
μου τη δίνουν τα άτομα που κάνουν το πρόβλημά τους και δικό σου, ενώ τους δείχνεις ευγενικά και όπως μπορείς ότι δεν έχεις καμία όρεξη
"Hey, Johnny, what are you rebelling against?"
- "What've you got?"
Μάαααλιστα.
- "What've you got?"
Μάαααλιστα.
Είμαι ο μόνος που βλέπει στο πρόσωπό του ένα mini-me του Μανωλάκου;;Με αυτά τα μαλλιά και τα γυαλιά κιόλας...stam wrote:Από ότι λένε έχει καρκίνο...πάντως δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, έχει κάνει και ντουέτο με 50cent στο σπίιτι του ...castiel wrote:αυτό το παιδί... δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκουν και έχει κάνει τόσο πολύ επιτυχία...
χαχα όντως...παντού υπάρχει ένας Μανωλάκος !!crouch wrote: Είμαι ο μόνος που βλέπει στο πρόσωπό του ένα mini-me του Μανωλάκου;;Με αυτά τα μαλλιά και τα γυαλιά κιόλας...
let's go design
- ShadowMech
- Praetorian
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!crouch wrote:Είμαι ο μόνος που βλέπει στο πρόσωπό του ένα mini-me του Μανωλάκου;;Με αυτά τα μαλλιά και τα γυαλιά κιόλας...
Και ακομα γελαω...!
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- Minus
- MechEng Seeder
το νυχακι στο μικρο δακτυλο...
ρε φιλε δεν ζεις στο 50, που και τοτε ηταν απαραδεκτο
εκτος και αν εισαι τοσο περηφανος για το εργαλειο που εχεις να καθαριζεις τη μυτη και τα αυτια σου!!
εκτος και αν εισαι τοσο περηφανος για το εργαλειο που εχεις να καθαριζεις τη μυτη και τα αυτια σου!!
Senatus Populusque Romanus
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
Minus wrote:το νυχακι στο μικρο δακτυλο...
Ή εκτός αν είσαι P.I.M.P.
let's go design