Απεργίες Ιούνιος 2014
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Απεργίες Ιούνιος 2014
Επίσημη ανακοίνωση σε e-mail σε φοιτητές;
- arxaios
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Μόνο σε όσους του έστειλαν εχθές email μάλλον...
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
Πως ακριβως θα μπουν οι φοιτητες αφου οι διοικητικοι κανουν περιφρουρηση?
Ανοιχτοι ειμασταν και τις προηγουμενες Παρασκευη-Δευτερα αλλα ουτε τοτε αφησαν να μπει κοσμος
Ανοιχτοι ειμασταν και τις προηγουμενες Παρασκευη-Δευτερα αλλα ουτε τοτε αφησαν να μπει κοσμος
Τελικά τι έγινε με τα κτήρια ήταν ανοιχτά ή δε βρήκαμε τα κλειδιά ?? Παραδόσεις , εξετάσεις ??
- Galthazar7
- MechEng Seeder
κάτι σαν φροντιστήριο...
-
- First Lieutenant
το ποστ αυτο αφορα μονο τις εξετασεις....Η Κα Βαδαλουκα μου απαντησε σε μειλ που της ειχα στειλει χθες για τις εξετασεις και μου λεει <<δεν ξερουμε τιποτα περισσοτερο απο εσας για το ποτε θα ανοιξει το ΕΜΠ>>
Τα συμπερασματα δικα σας....
Τα συμπερασματα δικα σας....
-
- MechEng Seeder
"Δεν θα γινει"
Αυτό μου απάντησε ο Αντωνιάδης για την σημερινή εξέταση του μαθήματος Δυναμική Μηχανών ΙΙ.
Αυτό μου απάντησε ο Αντωνιάδης για την σημερινή εξέταση του μαθήματος Δυναμική Μηχανών ΙΙ.
Εγώ λεω αν ανοιξει ποτε το ΕΜΠ να κανουμε περιφρουρηση να μην μπαινουν οι διοικητικοι μεσα!
"Ανοιχτοί" και οι τοπογράφοι από χτες μετά από συνέλευση των φοιτητών, χωρίς καμία άλλη ενημέρωση ως τώρα όμως...