μουαχαχααχα Μου ειπαν οτι αν δεν το κανω θα με .... τεσπα!kage21 wrote: i)Μπορεις ξερεις να με λες Κωστα...δεν ειναι αναγκη να συνεχιζεις το αστειο του Μητσου και της Χριστινας...
ii)Ο εικονιζομενος ειναι ο διασημος πειρατης Monkey D. Luffy...και contrary to popular belief...ειναι ανθρωπος
iii)Ουτε καν στην πραγματικοτητα δε μοιαζω με Pokemon...εκανα ενα poll μετα τη δηλωση του all.
iv)Αν θες να ξερεις ομως αυτη που μου εκανε Α.Ο.Θ στο σχολειο εμοιαζε με Bulbasaur....
Μαλιστα κυριε Κωστα ΠΑ******Η ( το επιθετο σου δεν πρεπει να εμφανιζεται δημοσιως!)
Κοιτα εγω ξερω ποιος ειναι ο λουφη, καποιες διορθωσεις, οταν τρως φρουτο του διαολου παυεις να θεωρείσαι ανθρωπος αλλα στοιχείο
Τα ποκεμον γαμανε γιατι να μην μοιάζεις με ενα?!
Αλλα ας μην γαμαμε την συζητηση του αλλ. οντως πρεπει προσωπικα να σοβαρευτω.
Αυτο ηταν το κυριο σχεδιο ολου αυτου του τοπικ.all. koukoulofloros wrote:προσπαθώ να μετατοπίσω την πολιτική συζήτηση εδώ , γιατί στα άλλα τόπικ τρολάρω ενώ εδώ απλά καίγομαι
Τα τρολλ να εχουν μια στεγη. και ολοι ξερουμε οτι δεν μαγαριζουμε το δικο μας σπιτι, γιατι οι ινδιανοι λεγανε, οποιος μαγαριζει το κρεβατι του θα πεθανει απο τις μαγαρισιες του!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ OPENER
Για να σας πω οτι καθαρισα το σπιτι μου!
Και οσοι διαβαζουν αυτο το τοπικ (4-5?) τους καλω να ακουσουν την αυριανη εκπομπη μου μαζι με την χριστινα! 4-6! Το ονομα της θα ειναι εκπληξη( All rights Reserved)!
( κατα την διαρκεια της εκπομπης θα πω κατι κωδικους αν δεν τους ξερετε αυριο βραδυ θα πεθανετε.)
Χμμμ ειχα να γραψω μεγαλο ποστ αρκετο καιρο!
Μου αρεσει!
Ποιος θελει ναααα μαθειιιι πως καθαρισα το σπιτι μου?!
]
για σενα μονο δωρο!
}