Συµµετοχή των φοιτητών σε εξέταση µαθηµάτων χειµερινού
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Flush_Royal
- Civil Seeder
- Σχολή: Πολιτικός
Re: Συµµετοχή των φοιτητών σε εξέταση µαθηµάτων χειµερινού
Ξανακατέβασε το πρόγραμμα γιατί στην αρχή ξέχασαν την τελευταία σελίδα και μετά από κανα δυο μέρες το ξανανεβάσανε χωρίς να πουν τίποτα.
- hunkchinaski
- MechEng Seeder
ναι λεει για μαθηματα με λιγοτερες απο 6 δηλωσεις συνεννοηση με τον καθηγητη. αλλα τωρα που θα παρουν μερος ολοι οι παλιοι, ειναι πιθανον οι δηλωσεις σε καποια απο αυτα να ειναι πανω απο 6. δεν πρεπει να βγει καμια ανακοινωση να ξερουμε τι θα κανουμε;
Παιδες εγω δεν εκανα δήλωση τωρα το έμαθα,έχω πάνω απο 10. Αμα πάω αυριο γραμματεία λέτε να μπορώ να δώσω μαθήματα ή πολύ αργά?
Εγω που ειχα ρωτησει τη προηγουμενη δευτερα μου ειπε να παω να γραψω και θα με προσθεσουν μετα στη λιστα.
Βεβαια περσι που παλι το ειχα ξεχασει και μου ειχαν πει τα ιδια,ψυξη ειχα φαει πορτα...
Βεβαια περσι που παλι το ειχα ξεχασει και μου ειχαν πει τα ιδια,ψυξη ειχα φαει πορτα...
ρε παιδια μπορει να επιβεβαιώσει καποιος αν μπορουμε να δωσουμε μαθηματα που δεν εχουμε δηλωσει στη γραμματεία γτ κατι τετοιο ακουστηκε πως κ καλα μπορουμε να δωσουμε οτι θελουμε
Σημερα εδωσα κανονικα βουρου.
Παει αναλογα το καθηγητη μαλλον...
Παει αναλογα το καθηγητη μαλλον...
Εγω πηγα γραμματεια και μου είπαν οκ. Εδωσα ηδη τα ΜΕΚ ΙΙ. Άπλα μου είπαν σε μαθήματα που δίνουν λίγα άτομα να συνεννοηθώ με τον καθηγητή για την εξέταση.
Κατά τ' άλλα να πηγαίνω στην εξέταση κανονικά και στη κόλα να γράφω απλά οτι δεν πρόλαβα την δήλωση και θα το περνάνε αυτοί. Θα σου πω με σιγουριά αφού δω βαθμό στα ΜΕΚ 2.
Κατά τ' άλλα να πηγαίνω στην εξέταση κανονικά και στη κόλα να γράφω απλά οτι δεν πρόλαβα την δήλωση και θα το περνάνε αυτοί. Θα σου πω με σιγουριά αφού δω βαθμό στα ΜΕΚ 2.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
asaoleole wrote:Εγω πηγα γραμματεια και μου είπαν οκ. Εδωσα ηδη τα ΜΕΚ ΙΙ. Άπλα μου είπαν σε μαθήματα που δίνουν λίγα άτομα να συνεννοηθώ με τον καθηγητή για την εξέταση.
με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πρόβλημα ο καθηγητής ε ;
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα χειμερινά μαθήματα που δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα ούτε έχει βγει ανακοίνωση για την εξέταση τους?
- hunkchinaski
- MechEng Seeder
επικοινωνεις με τον καθηγητη για να κανονισετε μερα εξετασης