Κάλλιο αργά παρά ποτέΛakedaimonas wrote:3. Θα κατέβαινα μια φορά την εβδομάδα με τα φιλαράκια και όποιοι άσχετοι ήταν μπροστά και γουστάραν και θα ανοίγαμε βότκες κλπ...έτσι γιατί είμαστε μηχανολόγοι και είμαστε γαμάτοι.

Κάλλιο αργά παρά ποτέΛakedaimonas wrote:3. Θα κατέβαινα μια φορά την εβδομάδα με τα φιλαράκια και όποιοι άσχετοι ήταν μπροστά και γουστάραν και θα ανοίγαμε βότκες κλπ...έτσι γιατί είμαστε μηχανολόγοι και είμαστε γαμάτοι.
Πολύ καλό! Αλήθεια τι είδους αδελφότητα θα ήταν??? Θα ήταν από τις ρηχές με τις ωραίες γκόμενες και το άφθονο σεξ? Ή θα ήταν από εκείνες των "geeks" ή "nerds" με τα τρελά projects?Λakedaimonas wrote:5. Θα προσπαθούσα να ιδρύσω fraternity στην σχολή στα πρότυπα της αμερικής και φυσικά θα παρότρυνα και άλλα παιδιά να δημιουργούσαν δικές τους.
Και εννοείται πάντα --> NO REGRETSTrist4n wrote:Decisions, decisions...
"Skulls" σου λέει κάτι??? Φαντασία που έχω βραδιάτικα.maurh_8uella wrote:Πολύ καλό! Αλήθεια τι είδους αδελφότητα θα ήταν??? Θα ήταν από τις ρηχές με τις ωραίες γκόμενες και το άφθονο σεξ? Ή θα ήταν από εκείνες των "geeks" ή "nerds" με τα τρελά projects?Λakedaimonas wrote:5. Θα προσπαθούσα να ιδρύσω fraternity στην σχολή στα πρότυπα της αμερικής και φυσικά θα παρότρυνα και άλλα παιδιά να δημιουργούσαν δικές τους.
Κάτι έψαξα στο google και βρήκα το Skull and Bones fraternity του YALE!!! Ρε αυτά είναι πολύ προχώ πράγματα...Λakedaimonas wrote:"Skulls" σου λέει κάτι??? Φαντασία που έχω βραδιάτικα.
Αφού είναι καλή ιδέα γιατί δεν το ξεκινάτε???
Το "Skulls" είναι ταινία!!! http://www.imdb.com/title/tt0192614/maurh_8uella wrote:Κάτι έψαξα στο google και βρήκα το Skull and Bones fraternity του YALE!!! Ρε αυτά είναι πολύ προχώ πράγματα...Λakedaimonas wrote:"Skulls" σου λέει κάτι??? Φαντασία που έχω βραδιάτικα.
Ε εντάξει ρε παιδιά αν θέλετε κάτι εύκολο υπάρχουν και τα κόμματα.maurh_8uella wrote:Κάτι έψαξα στο google και βρήκα το Skull and Bones fraternity του YALE!!! Ρε αυτά είναι πολύ προχώ πράγματα...Λakedaimonas wrote:"Skulls" σου λέει κάτι??? Φαντασία που έχω βραδιάτικα.
Αφού είναι καλή ιδέα γιατί δεν το ξεκινάτε???