και νομίζω το λέει και στην παρουσίαση, ότι η εμπειρία πάνω στο καράβι μετράει πολύ για τον εργοδότη..!
τώρα αν του άνοιξε καθόλου πόρτες δεν το ξέρω..
αν εχεις ελευθερο χρονο και χρημα για σκοτωμα ή πας για τερμα ακαδημαϊκη καριερα καντο αλλιως μην ασχοληθεις. ή καραβι ή ξεκινα το ψαξιμο απο τωρα ή εξωτερικο. το μεταπτυχιακο δεν μου ανοιξε πορτες πουθενα ισα ισα σε ενα δυο ατομα που μου ειχαν παρει συνέντευξη και το πα μου ειπαν ώς δεν εχει και πολυ νοημα. καλυτερα η προϋπηρεσια.panosfcb wrote:Λakedaimonas wrote:Και η παρουσίαση:
Λakedaimona το μεταπτυχιακό Ναυτικής και Θαλάσσιας Τεχνολογίας σε βοήθησε πουθενά; Σου άνοιξε πόρτες ή το πάν είναι να φύγεις για ταξίδι και τα 1-2 αυτά χρόνια του μεταπτυχιακού να τα έχεις στη δουλειά σαν προϋπηρεσία κλπ κλπ?
Λakedaimonas wrote:αν εχεις ελευθερο χρονο και χρημα για σκοτωμα ή πας για τερμα ακαδημαϊκη καριερα καντο αλλιως μην ασχοληθεις. ή καραβι ή ξεκινα το ψαξιμο απο τωρα ή εξωτερικο. το μεταπτυχιακο δεν μου ανοιξε πορτες πουθενα ισα ισα σε ενα δυο ατομα που μου ειχαν παρει συνέντευξη και το πα μου ειπαν ώς δεν εχει και πολυ νοημα. καλυτερα η προϋπηρεσια.panosfcb wrote:Λakedaimonas wrote:Και η παρουσίαση:
Λakedaimona το μεταπτυχιακό Ναυτικής και Θαλάσσιας Τεχνολογίας σε βοήθησε πουθενά; Σου άνοιξε πόρτες ή το πάν είναι να φύγεις για ταξίδι και τα 1-2 αυτά χρόνια του μεταπτυχιακού να τα έχεις στη δουλειά σαν προϋπηρεσία κλπ κλπ?
τωρα αν η μητερα σου ή ο πατερας σου ή καποιος μπατζανακης σου ειναι στην ναυτιλια και σε καλη θεση τοτε σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια και τα μυαλα στο κεφαλι και οχι πανω απο αυτο.
καληνυχτα και καλη τυχη up the irons!!!!!