Θα πάρουμε φέτος πάσο?
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Θα πάρουμε φέτος πάσο?
στην ΑΣΣΟΕ πλήρωναν 2€ έτσι κι αλλιώς και τα προηγούμενα χρόνια..
το 0,46 μάλλον είναι ΦΠΑ
το 0,46 μάλλον είναι ΦΠΑ
Rock on buddies...
- λεβεντογιαννος
- Naval Seeder
Kitharistas wrote:στην ΑΣΣΟΕ πλήρωναν 2€ έτσι κι αλλιώς και τα προηγούμενα χρόνια..
το 0,46 μάλλον είναι ΦΠΑ
η ασοε ειναι ετσι κ αλλιως μια απ τις πιο ξεπουλημενες σχολες, απο θεμα διοικησης, στην εκμπομπη του σκαι π ειχε γινει στην αρχη ο πρύτανης της πιο πολυ στηριζε αυτος τον νομο παρα η Δοαμαντοπ[ουλου π καθοταν διπλα
Μολις διαβασα τους ορους "συμμετοχης" στο νεο προγραμμα εκδοσης πασου, και μου αρεσε πολυ αυτο:
Σε κάθε περίπτωση η ΕΔΕΤ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων και
προϋποθέσεων μόνο κατόπιν ενημέρωσης των συμμετεχόντων φοιτητών μέσω της παρούσας
ιστοσελίδας. Για τον λόγο αυτό οι συμμετέχοντες φοιτητές οφείλουν να επισκέπτονται τακτικά
την ιστοσελίδα του έργου και να ελέγχουν τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους.
Και αν δεν συμφωνεις με τους ορους συμμετοχης (που μπορουν να αλλαζουν με απλη ενημερωση των φοιτητων) ποια εναλλακτικη εχεις;
Το σκεφτηκα λιγο, και αποφασισα: μαλλον κλυσμα με εισητηριο του 1,40.
Σε κάθε περίπτωση η ΕΔΕΤ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων και
προϋποθέσεων μόνο κατόπιν ενημέρωσης των συμμετεχόντων φοιτητών μέσω της παρούσας
ιστοσελίδας. Για τον λόγο αυτό οι συμμετέχοντες φοιτητές οφείλουν να επισκέπτονται τακτικά
την ιστοσελίδα του έργου και να ελέγχουν τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους.
Και αν δεν συμφωνεις με τους ορους συμμετοχης (που μπορουν να αλλαζουν με απλη ενημερωση των φοιτητων) ποια εναλλακτικη εχεις;
Το σκεφτηκα λιγο, και αποφασισα: μαλλον κλυσμα με εισητηριο του 1,40.
Last edited by boutsi on Fri Sep 30, 2011 4:38 am, edited 1 time in total.
Wir müssen wissen, wir werden wissen!
- dreamwisperer
- Naval Seeder
Βρε παιδιά,
μήπως βγάλουν και την γραμματεία μας σε "εργασιακή εφεδρεία" ;
Είναι αορίστου χρόνου ή δουλεύουν με σύμβαση που ανανεωνόταν συχνά πυκνά;
μήπως βγάλουν και την γραμματεία μας σε "εργασιακή εφεδρεία" ;
Είναι αορίστου χρόνου ή δουλεύουν με σύμβαση που ανανεωνόταν συχνά πυκνά;
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
-
- Private
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
άμα χρησιμοποιούμε την βεβαίωση εγγραφής δεν μπορεί να λειτουργήσει ως πάσο;
Last edited by SpirosSkem on Tue Oct 04, 2011 5:44 pm, edited 1 time in total.
1ον μην χρησιμοποιείς greeklishSpirosSkem wrote:ama xrhsimopohsoume thn bebaiwsh egrafhs dn porei na leitourgsei ws paso?
2ον από όσο είχα διαβάσει ναι μέχρι κάποια ημερομηνία ώστε να πάρεις πάσο
Παίδες εγώ ξεκίνησα να κάνω την αίτηση και εκει που λέει τον αριθμό μητρώου μου εχει μπροστά το mcXXXXXX αντί για το 021XXXXX. Το θέμα ειναι ότι τα γράμματα αυτά είναι μπλε και δεν μπορω να τα αλλάξω. Το παρατήρησε κανείς αλλος? θα εχω θέμα? ή θα το διορθώσει η γραμματεία αφού σ'αυτην στέλνονται πρώτα?
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
σε όλο το εμπ έτσι είναι, δεν ξέρω αν θα έχουμε πρόβλημα, πρέπει να μας πει η γραμματεία... εγώ πάντως δεν έχω κάνει οριστική υποβολή ακόμα...
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
και στο περσινο πάσο που πηρα αριθμο μητρωου το nm μου ειχε.οποτε δε παιζει προβλημαpalikari wrote:Παίδες εγώ ξεκίνησα να κάνω την αίτηση και εκει που λέει τον αριθμό μητρώου μου εχει μπροστά το mcXXXXXX αντί για το 021XXXXX. Το θέμα ειναι ότι τα γράμματα αυτά είναι μπλε και δεν μπορω να τα αλλάξω. Το παρατήρησε κανείς αλλος? θα εχω θέμα? ή θα το διορθώσει η γραμματεία αφού σ'αυτην στέλνονται πρώτα?