Και σε μας ισχύει σχεδόν το ίδιο, αλλά πιστεύω (ελπίζω δηλαδή) ότι αν αποφασίσουν και οι διοικητικοί να σταματήσουν την απεργία θα σταματήσει και η κατάληψη.castiel wrote: @iris
νομιζω θα εξαρτηθεί από τη διάθεση των ΙΔΑΧ, να κάνουν πίσω και να μην κρατούν κλειστές τις πύλες και να αφήσουν τα μαθήματα/εξεταστικές να πραγματοποιηθούν, όπως επίσης και από τους φοιτητές (πχ οι νμμ θεωρητικά έχουν κατάληψη με αποφαση φ.σ μέχρι την Δευτέρα και σνέλευση την Τρίτη με κλειστή σχολή)
Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- zke
- Metallurgy Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
Re: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί σε κάποιες σχολές κατάληψη μεχρι δευτέρα ή τρίτη αυτό δε νομίζω να αλλάξει με καποιο τρόπο. Το όλο θέμα είναι η στάση των φοιτητών ΑΝ αποφασιστεί συνεχιση της απεργίας των ιδαχ.
Και επίσης υποτίθεται οτι στην προχτεσινη συγκλητο 104 καθηγητές στην ουσία ταχθηκαν υπερ τους ενω 114 κατά.Απλα τροφή για σκέψη.
Και επίσης υποτίθεται οτι στην προχτεσινη συγκλητο 104 καθηγητές στην ουσία ταχθηκαν υπερ τους ενω 114 κατά.Απλα τροφή για σκέψη.
- katsanetrino
- MechEng Seeder
Πάντως εμένα μου φαίνεται δύσκολο αύριο οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν λήξη της απεργίας.
http://apergiakiepitropiemp.blogspot.gr ... ost_7.html
DeterministiC OR StochastiC
Με πρόταση μομφής εντός Βουλής την Κυριακή να έπεται, μου φαίνεται και μένα αρκετά χλωμό.katsanetrino wrote:Πάντως εμένα μου φαίνεται δύσκολο αύριο οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν λήξη της απεργίας.
-
- MechEng Seeder
Απ: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ
Κανενα νεο υπαρχει;
ταπατοκντ
ταπατοκντ
Η σύγκλητος σήμερα, όπου θα πρότεινε ο πρύτανης επαναλειτουργία από Δευτέρα, δεν έγινε λόγω μη απαρτίας.
Και όχι, δεν ξέρει κάποιος αν σημαίνει κάτι αυτό, σε περίπτωση που κάποιος άλλος αναρωτιέται.
Και όχι, δεν ξέρει κάποιος αν σημαίνει κάτι αυτό, σε περίπτωση που κάποιος άλλος αναρωτιέται.
Η ηλιθιότητα έχει όρια. Απλώς είναι πολλοί αυτοί που τα ξεπερνούν.
- Kyria_patatokeftou
- MechEng Seeder
πες μας όσα ξέρεις, τις πηγές σου κλπ pleeeasemaster wrote:Η σύγκλητος σήμερα, όπου θα πρότεινε ο πρύτανης επαναλειτουργία από Δευτέρα, δεν έγινε λόγω μη απαρτίας.
I'm fine, as long as my buddha smiles to me..!
Ξέρει κάποιος αν αυτό σημαίνει κάτι;master wrote:Η σύγκλητος σήμερα, όπου θα πρότεινε ο πρύτανης επαναλειτουργία από Δευτέρα, δεν έγινε λόγω μη απαρτίας.
Επιβεβαιώνει κανείς?
Πώς έγινε αυτό, ποιοι αποτελούν αυτή τη Σύγκλητο και δεν πάνε καν ενώ είμαστε 2 μήνες κλειστά?
Πώς έγινε αυτό, ποιοι αποτελούν αυτή τη Σύγκλητο και δεν πάνε καν ενώ είμαστε 2 μήνες κλειστά?
-
- MechEng Seeder
Απ: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ
Δηλαδη δεν πηγαν καν στη συνεδριαση... Η δεν τους το επετρεψαν οι καταληψιες ΙΔΑΧ... Η απλα σκεπασαν τον κωλο τους με την προχθεσινη αποφαση και τωρα ειπαν αστην να μεινει κλειστη...
ταπατοκντ
ταπατοκντ