Αποτελεσματα Επαναληπτικης εξεταστικής 2013
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Αποτελεσματα Επαναληπτικης εξεταστικής 2013
και σε μενα το ιδιο συμβαινει...
Ρώτησα το Γιακουμή την Παρασκευή και είπε ότι μέσα στη βδομάδα θα βγουν. Και σε μένα δε φαίνονται στην εγγραφή, αλλά ο καθηγητής μου είπε ότι τα πέρασα.. Άρα μάλλον τα πέρασες και συ για να μη στα εμφανίζει.
τα ΜΕΚ ΙΙ της επαναληπτικης μολις ειδα οτι ειναι περασμενα σε μενα, στα στοιχεια σπουδαστη
ξέρετε σε ποιόν από τους 3 πάμε να δούμε το γραπτό μας?
...τα κράτη είναι ο μόνος τρομοκράτης...
οπδε 1 και επ.ερευνα 1 στα στοιχεια!
Βιομηχανική Ρευστομηχανική 3ος όροφος ΑΝΥΜ.
- trelomhxmhx
- MechEng Seeder
παίζει καμιά φωτογραφία ή είναι πολλές σελίδες;mc10052 wrote:Βιομηχανική Ρευστομηχανική 3ος όροφος ΑΝΥΜ.
επιβεβαιώνω κ εγώ που το περίμενα ότι είναι πλέον στα στοιχεία της ηλ. προσωπικής βαθμολογίας μου σε αυτά που πέρασα(ευτυχώς γιατί το θεωρούσα κάπως δύσκολο για αυτά που είχα γράψει)t1991 wrote:τα ΜΕΚ ΙΙ της επαναληπτικης μολις ειδα οτι ειναι περασμενα σε μενα, στα στοιχεια σπουδαστη
επίσης και σε εμένα το αφαίρεσαν από τη δήλωση χειμερινών μαθημάτων από ότι βλέπω...
Ήταν αρκετές - γύρω στις τριάντα.trelomhxmhx wrote:παίζει καμιά φωτογραφία ή είναι πολλές σελίδες;mc10052 wrote:Βιομηχανική Ρευστομηχανική 3ος όροφος ΑΝΥΜ.
Μηχανική ΙΙ στα στοιχεία σπουδαστή...