Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
ναι λοιπόν είμαστε για σκότωμα... για αυτό μας ψηφίζεις άλλωστε!
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Αρχικά σας ψήφισα γιατί με ψηφίσατε δεσποινίς, μετά όμως κάθισα και ανέλυσα τα ως τώρα δεδομένα και κατέληξα σε εσάς (τώρα μιλάω στον πληθυντικό όχι από ευγένεια )
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
χαχαχα!! σας ψήφισα;! θα σας έλεγα εκδικητικό, αλλά δε θυμάμαι να σας ψήφισα! :-p
(είναι πληθυντικός ευγενείας! )
ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ!!! ο kage με ψήφισεεεεεε:)Siamonas wrote:Αρχικά σας ψήφισα γιατί με ψηφίσατε δεσποινίς, μετά όμως κάθισα και ανέλυσα τα ως τώρα δεδομένα και κατέληξα σε εσάς (τώρα μιλάω στον πληθυντικό όχι από ευγένεια )
Βλέπεις?? Η συμμαχία αυτή με κάνει να σας βλέπω και τους δύο ως ένα!!!(β-α)/2 wrote:χαχαχα!! σας ψήφισα;! θα σας έλεγα εκδικητικό, αλλά δε θυμάμαι να σας ψήφισα! :-p
- SlasherG
- MechEng Seeder
Ξανακοίταξα τους κανόνες και βρήκα αυτό:
Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι τόσο δίκιο. Εγώ θα πρότεινα να γίνει μία ψηφοφορία με όσους είναι ονλάιν, ή να γίνει δεύτερος γύρος ψηφοφορίας-''ήμερα'' όπου υποψήφιοι θα είναι οι δύο-τρεις-ή όσοι τελοσπάντων (ισο)ψηφίστηκαν. Τουλάχιστον, έτσι το ξέρω εγώ το Παλέρμο.
castiel wrote:...Σε περίπτωση ισοψηφίας, θα πεθαίνει αυτός που συγκέντρωσε πρώτος τον αριθμό των ψήφων.
Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι τόσο δίκιο. Εγώ θα πρότεινα να γίνει μία ψηφοφορία με όσους είναι ονλάιν, ή να γίνει δεύτερος γύρος ψηφοφορίας-''ήμερα'' όπου υποψήφιοι θα είναι οι δύο-τρεις-ή όσοι τελοσπάντων (ισο)ψηφίστηκαν. Τουλάχιστον, έτσι το ξέρω εγώ το Παλέρμο.
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.
όχι τίποτα άλλο, αλλά θα σκοτώσεις αθώο και μάλιστα έχοντας λάθος λόγους στο μυαλό σου!
Βασικά, βλέποντας το τελευταίο σου ποστ... αναθεωρώ μετά τον πληθυντικό ευγενείας και σου λέω:
"μη βάζεις τους ανθρώπους σε κουτακια! δεν είναι όμορφο!"
Βασικά, βλέποντας το τελευταίο σου ποστ... αναθεωρώ μετά τον πληθυντικό ευγενείας και σου λέω:
"μη βάζεις τους ανθρώπους σε κουτακια! δεν είναι όμορφο!"
-
- MechEng Seeder
Ουφφφφφ, λειπεις 3 ωρες και το ποστ 14πλασιαζεται! Πραγματικα ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το face2face παλερμο, αλλα θα εχουμε να κανουμε κατι για αρκετο καιρο απ οτι φαινεται (ελπιζω να μην κινησω υποψιες ). Πολλοι δεν εχουν μιλησει και απ οσο ξερω τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι...
Υ.Γ. @Eirinaki το ονομα μου προφερεται ΑΓΙΑΞΙΤΕΛΑΜΩΝ και ειναι προιον βαρεμαρας-καλοκειρινης "καφριλας" με φιλους
Υ.Γ. @Eirinaki το ονομα μου προφερεται ΑΓΙΑΞΙΤΕΛΑΜΩΝ και ειναι προιον βαρεμαρας-καλοκειρινης "καφριλας" με φιλους
Σα να έχεις δίκιο!! Αλλά συνήθως κάνουν καλά τη δουλειά τους οι ΡΟΥΦ, οπότε βγαίνει ένας με εκκωφαντική διαφορά...
off-topic: Ελπίζω τα λόγια μου περί "εκκωφαντικής διαφοράς" να σπείρουν το χαμόγελο σε όλους, όπως η αντίστοιχη φράση έκανε όλο το αμφιθέατρο, στη συνέλευση των Ναυπηγών, να γελάει!! Στη 2η περίπτωση βέβαια ειπώθηκε από τον αντιπρόσωπο της ΔΑΠ!!
No offence at all!! Δεν υποστηρίζω κανένας, ειδικά μετά από το χθεσινό!!!!
off-topic: Ελπίζω τα λόγια μου περί "εκκωφαντικής διαφοράς" να σπείρουν το χαμόγελο σε όλους, όπως η αντίστοιχη φράση έκανε όλο το αμφιθέατρο, στη συνέλευση των Ναυπηγών, να γελάει!! Στη 2η περίπτωση βέβαια ειπώθηκε από τον αντιπρόσωπο της ΔΑΠ!!
No offence at all!! Δεν υποστηρίζω κανένας, ειδικά μετά από το χθεσινό!!!!
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
Εσύ, ΑΓΙΑΞΙΤΕΛΑΜΩΝ πού ήσουν τόσες ώρες..; μήπως επέστρεψες στον τόπο του εγκλήματος για να δεις αν άφησες κανένα στοιχείο πίσω..;!