Τι ψυχολογικα ρε μλκ μας δουλευεις???Στην παραλια σημερα δε σταματησες να κολυμπας για να παρεις μια ανασα...την ψυχη μας εβγαλεςKuchiki_Byakuya wrote:mostly tired, ψυχολογικά.

Τι ψυχολογικα ρε μλκ μας δουλευεις???Στην παραλια σημερα δε σταματησες να κολυμπας για να παρεις μια ανασα...την ψυχη μας εβγαλεςKuchiki_Byakuya wrote:mostly tired, ψυχολογικά.
boys with toys. και ήξερα πότε να ξεκουραστώ και πότε να κολυμπήσω. πάντως αισθάνομαι κουρασμένος γιατί τρέχω να προλάβω τα μαθήματα και για κάτι άλλα.kage21 wrote:Τι ψυχολογικα ρε μλκ μας δουλευεις???Στην παραλια σημερα δε σταματησες να κολυμπας για να παρεις μια ανασα...την ψυχη μας εβγαλες
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Άσ' το διάολο!all. koukoulofloros wrote:Η σμέρνα είναι ύπουλη. Μια φορά που κοιμόμουν άνοιξε την μπαλκονόπορτα και μπήκε στο σπίτι για να μου κόψει το δάχτυλο, μετά μου έκλεψε την πιστωτική κάρτα και έφυγε ενώ εγώ βρισκόμουν αιμόφυρτος στο δάπεδο. Ο τραχανάς που πέταξε την πέτρα στο βίντεο, την πέταξε αφού! η Σμέρνα μπήκε ξανά στο νερό, έτσι κάνει τις επιθέσεις τις, παίρνει φόρα και ορμάει στην ακτή για να σκοτώσει!!
ΧΑαχαχαχ το ειδα και στα σφηνακια τις προαλλες αυτο το εποισωδοιο !all. koukoulofloros wrote:Η σμέρνα είναι ύπουλη. Μια φορά που κοιμόμουν άνοιξε την μπαλκονόπορτα και μπήκε στο σπίτι για να μου κόψει το δάχτυλο, μετά μου έκλεψε την πιστωτική κάρτα και έφυγε ενώ εγώ βρισκόμουν αιμόφυρτος στο δάπεδο. Ο τραχανάς που πέταξε την πέτρα στο βίντεο, την πέταξε αφού! η Σμέρνα μπήκε ξανά στο νερό, έτσι κάνει τις επιθέσεις τις, παίρνει φόρα και ορμάει στην ακτή για να σκοτώσει!!
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
mind games, mind games.liakoskotsi wrote:το μαρκάρισμα του κάγκε ειναι το πιο ασφυκτικό είναι η αλήθεια...
και που να τον δείτε να γελάει και να πνίγεται ταυτόχρονα.. epic!
σας έχω δείξει ότι χρειάζομαι τάισμα;Kitharistas wrote:Don't feed the trolls kage, don't feed the trolls
δεν μας πτοεί τίποταSlasherG wrote: για όσους είναι μέσα Σάββατο Βράδυ!!