all. koukoulofloros wrote:πίστευα μέχρι πρόσφατα ότι έχεις δίκιοkaterina92 wrote:lakers4life24 wrote:εσυ εισαι για φιλοσοφικη....τι εγινε χωρισαμε χωρισαμε?
Και ομως ειμαι στους μηχανολογους. Χαραμιζεται τοση εμπνευση. Anyway. Οπως ειπα δεν αρχισα καν. Αν το εκανα, θα ειχε συνεχεια. Οταν καποιος δεν θελει πραγματικα ή δεν ειναι ικανος να διεκδικησει κατι, ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΝ. Μου τη δινουν αυτες οι μεταπτωσεις. Και τα.. "μισοτελειωμενα".Εχε οτι επιθυμεις εντος της κεφαλης σου. Ο αλλος δεν σου φταιει να του δημιουργεις συγχυση. Και την αισθηση μιας συνεχους εκκρεμοτητας, μιας υποθεσης που μπορει και να μην εχει κλεισει. Ή και να εχει κλεισει. Πφφ. Τραγικο.
αλλά μια φίλη μου , μου είπε ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν και όταν έχουνε συγχρονισμό σε αυτή την σύγχυση * , το λέμε σχέση , όταν δεν έχουν στενοχωριούνται που ξέρουν ότι ο άλλος δεν ξέρει τι θέλει
*μια άλλη λέξη χρησιμοποίησε , αλλά δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο -καλά το λες εσύ
ποτέ δεν πίστευα ότι θα με εκφράσει στις λάθος σκέψεις μου , μια μηχανολόγα
πάντα περίμενα την λύτρωση (έκφρασης) από μια που σπουδάζει σε ιεκ βαφής νυχιών ή σερβίρει σε μπυραρία
ίσως ανέβηκα επίπεδο , ίσως έπεσες στον πάτο μου
λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω , παρά μόνο να δεχτώ την συμβουλή της φίλης και να τα ισοπεδώσω όλα
Spoiler: showSpoiler: show
Δεν ξερω αν ειναι λαθος, ή σωστες. Ειναι απλα σκεψεις. Μπορει να ανεβαινεις επιπεδο, μπορει να πεφτω στον πατο. Εκτιμησεις. Εξισου υποκειμενικες. Ευτυχως δεν ειναι επιστημονικου περιεχομενου το τοπικ για να ανησυχησω μηπως το προσβαλλω. Τοτε θα ημουν πιο επιφυλακτικη. Θα υπηρχε ακομη ενα διλλημα περι σωστου και λαθους. Μια που σπουδαζει σε ιεκ βαφης νυχιων πιθανον να μην ειχε καν εκφραση. Ποσο μαλλον να λυτρωσει την δικη σου (εκφραση). Αρα, το να δωσω διεξοδο ακομα και σε σκεψεις σου που θεωρεις λαθος, τουλαχιστον με διαφοροποιει απο τις βαφτριες νυχιων. Κατι ειναι και αυτο.
Καλη η φιλοσοφικη, αλλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειναι και οι μηχανολογοι. Η αληθεια ειναι οτι γινομαι ιδιαιτερως αυστηρη μερικες φορες.
p.s. Χαιρομαι που το βρηκες αστειο. Ηταν κι αυτο ενας απο τους στοχους. Αν ηταν ολα σοβαρα θα ηταν βαρετο.
Ωραιο τραγουδι! Ευχαριστω!