Και εγω σε εχασα σμρ! ενω πηγαμε για τσιγαρο εξαφανιστηκες!!!!liakoskotsi wrote:Spoiler: show
Πηρα καπνο... εχασα την μαχη....
Και εγω σε εχασα σμρ! ενω πηγαμε για τσιγαρο εξαφανιστηκες!!!!liakoskotsi wrote:Spoiler: show
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
ελα ρε... ησουν καλος τρακαδορος... (ευτυχως δεν πηρες απο μενα )... craven??Adamaklas wrote:Και εγω σε εχασα σμρ! ενω πηγαμε για τσιγαρο εξαφανιστηκες!!!!liakoskotsi wrote:Spoiler: show
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Βρήκες τελικά τσιγάρο;!Adamaklas wrote:Και εγω σε εχασα σμρ! ενω πηγαμε για τσιγαρο εξαφανιστηκες!!!!liakoskotsi wrote:Spoiler: show
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
liakoskotsi wrote:Spoiler: show
Καλα,αυριο θα φερω το DS(β-α)/2 wrote:όπως φυσικά και των PSP :-p
(β-α)/2 wrote:Βρήκες τελικά τσιγάρο;!
kage21 wrote:Καλα,αυριο θα φερω το DS
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
ναι, συνήθως αυτόν έχω ακούσει ποικιλοτρόπως να διακομωδούν..kage21 wrote:
Τον mfilip οταν εχουν σκοπο τη διακομωδευση καταστασεων???
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Adamaklas wrote:Ναι, συγγνωμη, αλλα δεν μπορεσα να ξυπνησωall. koukoulofloros wrote:τώρα άμα ρωτήσω πάλι αν έχεις πιει , θα φταίω εγώ
ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ σήμερα
( Ακομα ενα μαθημα αντι τρολλιασματος!
Το τρολλ, προφανως, δεν εχει κανει κατι, αλλα κατηγορει για κατι που δε εκανε , οτι δεν το εκανες και εσυ.
Περιμενει να του ουρλιαξεις, ΜΑ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ πχ, ετσι ωστε μετα να τρολλιασει με πολλους τροπους, δεν θα σας πω και τους τροπους νταξ
δουλεια μας ειναι.
Ετσι , εσυ απλα τον επιβεβαιωνεις, δινοντας του φυσικα, μια μικρη διεξωδο να τρολαρει, αλλα λιγο, πχ στο δικο μας
παραδειγμα το τρολλ θα μπουρουσε να πει , ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
Αλλα μεχρι εκει. κλεινοντας τον για τρολλινγκ, και δινοντας σου την ευκαιρια αμεσου αντι τρολιασματος , τυπου αναστροφη ρολων...
αλλη φορα αυτο...)
Οχι ρε δεν μεθυσα ουφ!
2 ωρες... για να της αποδειξω οτι ειναι δικια της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!all. koukoulofloros wrote: αναρωτιέμαι επί πόσες ώρες θα βγάζεις λόγο αν βρει η κοπέλα σου , γυναικεία τρίχα στο μπουφάν σου
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.