Οταν καποτε ξυπνησεις απο την υπνωση θα καταλαβεις οτι και συ τελικα δια μαγειας περιμενεις να αλλαξει κατι.rodrigo wrote: όλοι λέτε και φωνάζεται για τους φαταούλες του συστήματος αλλά κανείς από εσάς δεν σηκώθηκε να κατέβει στο δρόμο περιμένετε όλα να λυθούν δια μαγείας!
Ναι οντως δεν ειναι μονο αυτο, ειναι μια απολαυστικοτατη υπερπαραγωγη,, εγω τη τελευταια την απολαυσα με το παραπανω! Συνδυαζει διαφορες σχολες: Κομμωδια καταστασεων, θεατρο παραλογου, σκηνες δρασης τυπου rocky, εκτακτες συμμετοχες, επισοδιακα γυρισματα... Δε μπορεις να το πεις "απλα μια παρασταση".rodrigo wrote:φίλε συνάδελφε η συνέλευση δεν είναι απλά μια θεατρική παράσταση
Η δικιες σου προφανως και θα ακουστουν αφου θα ταυτιζονται με τον πολιτικο σου φορεα. Η δικιες μου παλι αποκλειεται να ακουστουν, αφου οποτε προσπαθησα να τις εκφρασω καπελωθηκα απο φωνες ημιαγριων ανθρωποειδων.λέω να κατεβείτε όλοι στην γενική συνέλευση διότι μέσα απο αυτη θα ακουστούν οι αποψεις σας
Απλα για το γαμοτο να πω οτι ειναι ΓΣ Μηχ Μηχ, οποτε ετσι για το τυπικο ρε παιδι μου να πουμε οτι ειναι οργανο της σχολης που μας φιλοξενει για αυτα τα 5-10 χρονια και καπως τα θεματα που συζηταμε θα επρεπε να σχετιζονται με αυτη. Λεμε τωρα...η γενική συνέλευση του συλλόγου είναι η φωνή του φοιτητή γύρω από αυτά που τον αποσχολούν και τον θιγουν το μέσο για την υλοποίηση των σκέψεων του και των αντιδράσεων του
Σιγουρα θα ενημερωθουμε, για το τι συμβαινει μεσα στον εγκεφαλο αρκετων, και οι ειδικοι θα προσπαθησουν να κανουν τις διαγνωσεις τους. Αλλη σοβαρη ενημερωση αμφιβαλλω αν θα εχω, αφου αλλωστε η σωστη ενημερωση απαιτει αμεροληψια και οχι μισες αληθειες(=εντεχνα ψεματα).κατεβείτε στην συνέλευση να ενημερωθειτε για το τι πραγματικα γινετε, δηλαδή όλα ετοιμα τα θετε?