Πήρα τηλέφωνο. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση λέει. Ρώτησα πότε θα υπάρξει και απλά μου είπε πως δεν είναι η γραμματεία υπεύθυνη για αυτήν την απόφαση. Ρώτησα αν πάμε αύριο και περιμένουμε για έκπληξη αν γράφουμε ή όχι και μου είπε να πάρω το πρωί μετά τις 7.30 τηλέφωνο για να δω αν είναι κάποιος εκεί σημαίνει ότι θα είναι ανοιχτά. Τώρα πως εγώ θα προλάβω να πάω να γράψω στις 9 αν πάρω πχ στις 8 τηλέφωνο δεν έχει σημασία.nikolio wrote:Να περιμενουμε καμια ανακοινωση εμεις οι μηχανολογοι ή να στειλουμε εμειλ στη γραμματεια μας?
Απεργία/Κατάληψη (Σεπτέμβριος 2013)
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Απεργία/Κατάληψη ΕΜΠ από 5/9 (?)
Rock on buddies...
- zke
- Metallurgy Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
Πανπολυτεχνειακή Συνέλευση φοιτητών-εργαζομένων-καθηγητών την Παρασκευή 6/7, 13:00, στα κτήρια διοίκησης κάλεσε η ΕΑΑΚ ΕΜΠ.
Πλήρης ανακοίνωση:
Πλήρης ανακοίνωση:
Spoiler: show
ισχυει οτι δευτερα 9/9 θα ειναι ανοιχτο το εμπ και απο κει και περα βλεπουμε?
Δώς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Και ναι κ οχι, βασικα κατι σιγουρο δεν εχουμε...αλλα λεει ο ενας , αλλα ο αλλος κ ο παραλλος δε γνωριζει τπτ ( αναφερομαι στις γραμματειες).
Πιστευω στο τελος θα εδεησουν και θα βγαλουν ανακοινωση, απλα θελουν να εχει σασπενς
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
- Kitharistas
- Praetorian
Not a chance.a_nikos wrote:Πιστευω στο τελος θα εδεησουν και θα βγαλουν ανακοινωση, απλα θελουν να εχει σασπενς
Rock on buddies...
- giwrgos_pap
- Captain
Υπάρχει τέτοιο πράγμα?zke wrote:η ΕΑΑΚ ΕΜΠ.
- zke
- Metallurgy Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
Εγώ έτσι το βρήκα (έτσι είναι και η υπογραφή στο τέλος του κειμένου), περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω!
- Kitharistas
- Praetorian
Θεωρητικά όχι, θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια που θέλαμε να πάρουμε συνέντευξη σαν PolyteXneio FM από τις παρατάξεις ότι τα ΕΑΑΚ δεν μας έδωσαν γιατί δεν υπήρχε ενιαία ΕΑΑΚ στο πολυτεχνείο για να εκπροσωπήσει το σύνολο όλων των σχολών, ίσως οι συνθήκες να επέβαλλαν την αλλαγή, who knows?giwrgos_pap wrote:Υπάρχει τέτοιο πράγμα?zke wrote:η ΕΑΑΚ ΕΜΠ.
Είναι σε quote άλλωστε, νομίζω δεν το έλεγε για σένα ο Γιώργος.zke wrote:Εγώ έτσι το βρήκα (έτσι είναι και η υπογραφή στο τέλος του κειμένου), περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω!
Rock on buddies...
- giwrgos_pap
- Captain
αυτο σκεφτόμουν κι εγωKitharistas wrote:Θεωρητικά όχι, θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια που θέλαμε να πάρουμε συνέντευξη σαν PolyteXneio FM από τις παρατάξεις ότι τα ΕΑΑΚ δεν μας έδωσαν γιατί δεν υπήρχε ενιαία ΕΑΑΚ στο πολυτεχνείο για να εκπροσωπήσει το σύνολο όλων των σχολών, ίσως οι συνθήκες να επέβαλλαν την αλλαγή, who knows?giwrgos_pap wrote:Υπάρχει τέτοιο πράγμα?zke wrote:η ΕΑΑΚ ΕΜΠ.
ναι ρε δεν το ελεγα για εσεναKitharistas wrote:Είναι σε quote άλλωστε, νομίζω δεν το έλεγε για σένα ο Γιώργος.zke wrote:Εγώ έτσι το βρήκα (έτσι είναι και η υπογραφή στο τέλος του κειμένου), περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω!