who wrote:Kuchiki_Byakuya wrote:Αύριο στις 10:15 περίπου θα είμαι στην στάση του 242 στην Κατεχάκη να μαζέψω υπογραφές
Σε είδα. Ήταν Τετάρτη 14/12 πρωί, στην στάση του 242 στην Κατεχάκη. Μάζευες υπογραφές. <3
Πότε θα σε ξαναδώ;

Θα με είχες δει την Πέμπτη 15/12 στις 8:15.
Enositis wrote:cornerstone wrote:Kuchiki_Byakuya wrote:Αύριο στις 10:15 περίπου θα είμαι στην στάση του 242 στην Κατεχάκη να μαζέψω υπογραφές.
xμ...
Κάποιος πέθανε απ΄τη ζήλια του που δεν έγινε mod και το έριξε στη δουλειά, μπας και πείσει τους άντμινς να τον αναβαθμίσουν και αυτόν...

οπα...μπιχτεν...
Ποτέ δεν είχα τέτοιες βλέψεις. Δεν θέλω να γίνω global moderator, δεν μου αρέσει να το παίζω τροχονόμος και να φέρομαι σαν βλάκας (βλέπε Πλαγιοκάθετο), παρότι είμαι πολύ καλός με εξουσία στα χέρια μου. Αυτό που σκέφθηκα είναι ότι μετά από 1-2 χρόνια να γίνω moderator μόνο των Μηχανολόγων. Στην ουσία έχω ελάχιστη δουλειά, δεν μου πάει το πράσινο και θα μπορώ να μπανάρω όποιον δεν είναι Celtics. Άσε που θα την πέφτω στα πολλά κοριτσάκια της Σχολής και μόλις θα μαθαίνουν ότι έχω τέτοια εξουσία θα πέφτουν στα γόνατα.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi