...ακόμα και στις καφετέριες του ζωγράφου...kage21 wrote:ακομα και στο pc lab
Προσπάθεια αύξησης συχνότητας 242
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Προσπάθεια αύξησης συχνότητας 242
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- kage21
- MechEng Seeder
Σωστα...πλεον εχουμε αναλαβει να σας βρισκουμε και οταν πατε για καφε ή προ χαρη σε πρωτοβουλια του απο πανωliakoskotsi wrote:...ακόμα και στις καφετέριες του ζωγράφου...kage21 wrote:ακομα και στο pc lab
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
- cornerstone
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
kage21 wrote:Σωστα...πλεον εχουμε αναλαβει να σας βρισκουμε και οταν πατε για καφε ή προ χαρη σε πρωτοβουλια του απο πανωliakoskotsi wrote:...ακόμα και στις καφετέριες του ζωγράφου...kage21 wrote:ακομα και στο pc lab
Ειδικά τον Ηλία και τους μιμητές του, που τους ξέρουν καλύτερα οι γκαρσόνες των καφέ, παρά οι καθηγητές και ούτε παίρνουν το 242...
Ρε Λιάκο αφού έχεις τη φεράρι, θα υπογράψεις δείχνοντας συναδελφική αλληλεγγύη??
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
- kage21
- MechEng Seeder
Το οτι δε χρησιμοποιει το 242 (οπως ουτε εγω...) δε σημαινει οτι δε βλεπει καθε μερα το τι χαμος γινεται ειδικα στη σταση της κατεχακης...καλο ειναι να υπογραφουν ολοι ασχετα αν ερχονται με 242,αυτοκινητο,εναεριο τραμ κλπ...
Σκοπος ειναι η συλλογικη προσπαθεια...
Spoiler: show
Tomorrow will take us away
Far from home
Far from home
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
υπέγραψα ήδη...cornerstone wrote:Ρε Λιάκο αφού έχεις τη φεράρι, θα υπογράψεις δείχνοντας συναδελφική αλληλεγγύη??
ναι βοηθάω τους συναδέλφους μου... για να μην φορτώνονται σε μένα μετά...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Αύριο στις 10:15 περίπου θα είμαι στην στάση του 242 στην Κατεχάκη να μαζέψω υπογραφές.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- cornerstone
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
xμ...Kuchiki_Byakuya wrote:Αύριο στις 10:15 περίπου θα είμαι στην στάση του 242 στην Κατεχάκη να μαζέψω υπογραφές.
Κάποιος πέθανε απ΄τη ζήλια του που δεν έγινε mod και το έριξε στη δουλειά, μπας και πείσει τους άντμινς να τον αναβαθμίσουν και αυτόν...
Engineering pervades everything...
οπα...μπιχτεν...cornerstone wrote:xμ...Kuchiki_Byakuya wrote:Αύριο στις 10:15 περίπου θα είμαι στην στάση του 242 στην Κατεχάκη να μαζέψω υπογραφές.
Κάποιος πέθανε απ΄τη ζήλια του που δεν έγινε mod και το έριξε στη δουλειά, μπας και πείσει τους άντμινς να τον αναβαθμίσουν και αυτόν...
Σε είδα. Ήταν Τετάρτη 14/12 πρωί, στην στάση του 242 στην Κατεχάκη. Μάζευες υπογραφές. <3Kuchiki_Byakuya wrote:Αύριο στις 10:15 περίπου θα είμαι στην στάση του 242 στην Κατεχάκη να μαζέψω υπογραφές
Πότε θα σε ξαναδώ;
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Roland Deschain of Gilead
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Θα με είχες δει την Πέμπτη 15/12 στις 8:15.who wrote:Σε είδα. Ήταν Τετάρτη 14/12 πρωί, στην στάση του 242 στην Κατεχάκη. Μάζευες υπογραφές. <3Kuchiki_Byakuya wrote:Αύριο στις 10:15 περίπου θα είμαι στην στάση του 242 στην Κατεχάκη να μαζέψω υπογραφές
Πότε θα σε ξαναδώ;
Enositis wrote:οπα...μπιχτεν...cornerstone wrote:Kuchiki_Byakuya wrote:Αύριο στις 10:15 περίπου θα είμαι στην στάση του 242 στην Κατεχάκη να μαζέψω υπογραφές.
xμ...
Ποτέ δεν είχα τέτοιες βλέψεις. Δεν θέλω να γίνω global moderator, δεν μου αρέσει να το παίζω τροχονόμος και να φέρομαι σαν βλάκας (βλέπε Πλαγιοκάθετο), παρότι είμαι πολύ καλός με εξουσία στα χέρια μου. Αυτό που σκέφθηκα είναι ότι μετά από 1-2 χρόνια να γίνω moderator μόνο των Μηχανολόγων. Στην ουσία έχω ελάχιστη δουλειά, δεν μου πάει το πράσινο και θα μπορώ να μπανάρω όποιον δεν είναι Celtics. Άσε που θα την πέφτω στα πολλά κοριτσάκια της Σχολής και μόλις θα μαθαίνουν ότι έχω τέτοια εξουσία θα πέφτουν στα γόνατα.
Be proud to die by my Bankai.