Captain Kara Thrace
Σε καταλαβαίνω απόλυτα δάσκαλε. Ειδικά με το 'εγώ'. Η κεφαλή του Οίκου των Kuchiki είναι μακράν ο πιο εγωιστής χαρακτήρας σε anime τα τελευταία χρόνια.DonMolina wrote:Ο Don κάνει μικρή εμφάνιση όταν οι βρυκόλακες κάνουν ΔΣ (:P) και η στάση που κρατάει ήταν τόσο "εγώ" που δεν μπορούσα να μην του καβαντζώσω το ονοματάκι.
Fermat wrote:Slasher
Ντροπή! Δεν ζήτησα τη γνώμη σου
Αυτην τη απορια την έχω & εγω κά8ε φορα που οι άλλοι στο μα8ηματικο δίνουν 4 μα8ηματα & η ανάλυση είναι το χειρότερο τους ενω εγώ την ανάλυση την 8εωρω τετριμενη & αρχιζω να μετρω ποσες φυσικες & μηχανικες 8α χρωστάω πάλι!Enositis wrote:Fermat Αφου ηθελες να γινεις μαθηματικος γιατι πηγες ΣΕΜΦΕ και ασχολεισε με 1002 αλλες μαλακιες και δεν πηγες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ;
αχαχαχαχααα-___ ξερεις για αυτο το λόγο κατηγορη8ηκα ουκ ολίγες φορές στο Παλέρμο__Kuchiki_Byakuya wrote: Fermat, γιατί γράφεις τα θήτα με οχτάρια; Τόσο καυλωμένη είσαι με τα μαθηματικά;
Εντάξει πέρα από το ότι η ανάλυση δεν είναι ό,τι χειρότερο θα βρεις στο μαθηματικό(βλ θεωρία Galois/μέτρου, συνδυαστική), όταν έχεις 3 απειροστικούς στους οποίους τα βιβλία του Ρασσιά απλά αποτελούν εισαγωγή σε πολλά από αυτά που κάνουν, τότε μάλλον ξεφεύγεις από την έννοια του τετριμμένου.Fermat wrote: Αυτην τη απορια την έχω & εγω κά8ε φορα που οι άλλοι στο μα8ηματικο δίνουν 4 μα8ηματα & η ανάλυση είναι το χειρότερο τους ενω εγώ την ανάλυση την 8εωρω τετριμενη & αρχιζω να μετρω ποσες φυσικες & μηχανικες 8α χρωστάω πάλι!