Εγγραφές Χειμερινού Εξαμήνου
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Εγγραφές Χειμερινού Εξαμήνου
λέει στο site που δηλώνεις πάσο ότι παίρνει παράταση η χρήση του παλιού πάσο μέχρι 23/10 νομίζω
Rock on buddies...
ναι και εγω το ειδα αλλα αν θυμαμε καλα ειχα διαβασει ανακοινωση απο την σχολη μας σχετικα με το θεμα και ελεγε οτι για τον οασα ισχυει μεχρι 30/9...τεσπα
- nikosama
- MechEng Seeder
http://www.oasa.gr/news.php?id=funk388 Έβγαλε και ο ΟΑΣΑ ανακοίνωση που λέει παράταση μέχρι της 23/10. Της γραμματείας είναι παλιά η ανακοίνωση.pinocchio wrote:ναι και εγω το ειδα αλλα αν θυμαμε καλα ειχα διαβασει ανακοινωση απο την σχολη μας σχετικα με το θεμα και ελεγε οτι για τον οασα ισχυει μεχρι 30/9...τεσπα
α ωραια! ευχαριστω!nikosama wrote:http://www.oasa.gr/news.php?id=funk388 Έβγαλε και ο ΟΑΣΑ ανακοίνωση που λέει παράταση μέχρι της 23/10. Της γραμματείας είναι παλιά η ανακοίνωση.pinocchio wrote:ναι και εγω το ειδα αλλα αν θυμαμε καλα ειχα διαβασει ανακοινωση απο την σχολη μας σχετικα με το θεμα και ελεγε οτι για τον οασα ισχυει μεχρι 30/9...τεσπα
Σύμφωνα με το νέο νόμο αν δηλώσουμε μάθημα το οποίο δεν το δώσουμε στην εξεταστική θα θεωρείται σαν αποτυχημένη προσπάθεια?
lllllllllllllllike a glove
Ε καλα και να του πεις του ελεγκτη το και το , νομιζεις θα σε γραψει? πρεπει να ειναι πολυ βλακακοςpinocchio wrote:δηλαδη το πασο θα το παρουμε μετα τις 10/10...και στην ανακοινωση που εχει βγαλει η σχολη μας (αν δεν κανω λαθος) λεει οτι για τον οασα το παλιο πασο ισχυει μεχρι 30/9. αρα μεχρι μεσα οκτωβρη τουλαχιστον δεν θα εχουμε φοιτητικη εκπτωση στα μεσα
Έχουν αλλάξει οι ημερομηνίες?
Ημερομηνίες εγγραφών και online διορθώσεων: από 24/10/2011 έως 13/11/2011
Ημερομηνίες εγγραφών και online διορθώσεων: από 24/10/2011 έως 13/11/2011
εγγραφές 2011-2012
Ανοίγω αυτό το τόπικ για τις εγγραφές παλαιότερων σπουδαστών. Πότε ξεκινούν γνωρίζει κανείς? Ισχύει το 24/10/2011- 13/11/2011?
Last edited by Kitharistas on Wed Oct 05, 2011 4:22 pm, edited 1 time in total.
Reason: Υπήρχε ήδη τόπικ.. Merged!
Reason: Υπήρχε ήδη τόπικ.. Merged!
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
- Kitharistas
- Praetorian
- Kitharistas
- Praetorian
επίσης εμένα μου γράφει "δεν υπάρχουν στοιχεία σπουδαστή" και όλα μου τα στοιχεία λείπουν.. έχει κανείς ιδέα τι παίζει?
Rock on buddies...