Ισχύει, αλλά πρόσεχε μη σας παρουνε χαμπάρι κι έρθουν να σας επαναστατήσουν κι εσάςcastiel wrote:αύριο κατάληψη, την παρασκευή κανονικά μάθημα...
τώρα αν θα ξαναγίνει συνέλευση για μεγαλύτερη κινητοποίηση δεν το ξέρω...
πάντως, απ'ότι έχω ακούσει, γενικά σαν τμήμα οι ναυπηγοί δεν κλείνουν για μεγαλύτερο διάστημα, καμια εβδομάδα το χρόνο... ισχύει?
Συνέλευση Τετάρτη 13-10-2010
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Συνέλευση Τετάρτη 13-10-2010
-
- MechEng Seeder
Τι εννοείς πως?
Απλά κατέβα και ψήφισε να μην γίνει κατάληψη.
Απλά κατέβα και ψήφισε να μην γίνει κατάληψη.
ναι, είναι σίγουρο.anddranas wrote:sigouro einai gia aurio????gt exw ergastirio....
μόνο σε περίπτωση θαύματος θα έχουμε αύριο...και όπως ξέρεις τα θαύματα είναι αντικείμενο άλλης σχολής..
lol.... πρωτοετης ειμαι δεν τα χω μαθει ακομα
Χαχαχαχα!!Όσα χρόνια κ αν περάσουν πάω στοίχημα ότι αυτό θα σου μείνει και θα το χρησιμοποιείς..Apost wrote:ναι, είναι σίγουρο.anddranas wrote:sigouro einai gia aurio????gt exw ergastirio....
μόνο σε περίπτωση θαύματος θα έχουμε αύριο...και όπως ξέρεις τα θαύματα είναι αντικείμενο άλλης σχολής..
edit:μεγιά το κούρεμα!
Apost wrote:ναι, είναι σίγουρο.anddranas wrote:sigouro einai gia aurio????gt exw ergastirio....
Η καλύτερη ατάκα που έχω διαβάσει στο forum ever!!!!
crouch wrote:Χαχαχαχα!!Όσα χρόνια κ αν περάσουν πάω στοίχημα ότι αυτό θα σου μείνει και θα το χρησιμοποιείς..Apost wrote:ναι, είναι σίγουρο.anddranas wrote:sigouro einai gia aurio????gt exw ergastirio....
edit:μεγιά το κούρεμα!
οταν το έγραφα ήμουν σίγουρος ότι θα σχολίαζες....περίμενα όμως να συμπληρώσεις και κάτι.
p.s: Ο κουρέας λείπει σε διακοπές, επιστρέφει την Παρασκευή...
Μα βέβαια...απορώ πώς το ξέχασα: "...πέρα από το νεκροταφείο"
- mechmaster
- Master Sergeant
- Σχολή: Μηχανολόγος
the ultimate choice
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
η "βλακεία" πάντως είναι ότι εαακ και αρεν κατέβασαν ένα πλαίσιο ενώ δαπ και πασπ κατέβασαν δύο, και λογικά έτσι δε γίνεται συνήθως?
οπότε για να μείνει ανοιχτή η σχολή είναι δύσκολο, αν το θέλουν εαακ και αρεν, αφού ενώνονται...
αν δαπ και πασπ είχαν ενιαίο πλαίσιο, ώστε να μην κλείσει η σχολή, δεν θα έκλεινε...
οπότε για να μείνει ανοιχτή η σχολή είναι δύσκολο, αν το θέλουν εαακ και αρεν, αφού ενώνονται...
αν δαπ και πασπ είχαν ενιαίο πλαίσιο, ώστε να μην κλείσει η σχολή, δεν θα έκλεινε...
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.