Polytexneio FM Chatbox
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Polytexneio FM Chatbox
μαλακες τωρα με το μπραζιλ το τραγουδι θυμηθηκα κατι ανιψιες της θειας μου (βραζιλιανα)...ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...απαπαπα....να γαμει ο πατερας-οχι ο δικος μου- και του γιου να μη δινει!
ρε σεις απολελε και τρελελε με το 9μηνο κανατε;
- somekindofgrinder
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Φερτες ΕΜΠ να γινουνε μηχανικινες αγορι μου..Enositis21 wrote:μαλακες τωρα με το μπραζιλ το τραγουδι θυμηθηκα κατι ανιψιες της θειας μου (βραζιλιανα)...ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...απαπαπα....να γαμει ο πατερας-οχι ο δικος μου- και του γιου να μη δινει!
Κι αν δεν γινουνε,θα τις παω σε ενα απο τα πολυποικιλα εργαστηρια για...μετρησεις...
"Το πρωί στα καβαλέτα και το βράδυ στα μπαλέτα..."-Λευτέρης Λαζάρου,Cooking Engineer.
- Spyrοs
- Praetorian
Σκέφτομαι να κατασκηνώσω έξω απ το εκλογικό τμήμα απ το βράδυ ... Μη μου φάνε τη σειρά οι ορδές ψηφοφόρων 

πηγαινε τες κτηριο Λ που χει μικρομετρα
(χωρις παρεξηγηση ελπιζω
)

(χωρις παρεξηγηση ελπιζω

- somekindofgrinder
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Εγω Μιχαλιο σαν πτυχιουχος απαγορευεται να μπω μεσα..ο,τι κανω θα γινει απεξω με λιγη κασασα,λιγο ρουμι και ενα..ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ!
"Το πρωί στα καβαλέτα και το βράδυ στα μπαλέτα..."-Λευτέρης Λαζάρου,Cooking Engineer.
respectsomekindofgrinder wrote:Εγω Μιχαλιο σαν πτυχιουχος απαγορευεται να μπω μεσα..ο,τι κανω θα γινει απεξω με λιγη κασασα,λιγο ρουμι και ενα..ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ!
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Dry Martini Coctail
Χύνεται με το παραμικρό το μπάσταρδο
ούτε χειρούργος δεν μπορεί να το πάει με δίσκο χωρίς να χυθεί λίγο...
γκρρρρρ

Χύνεται με το παραμικρό το μπάσταρδο

ούτε χειρούργος δεν μπορεί να το πάει με δίσκο χωρίς να χυθεί λίγο...
γκρρρρρ

Rock on buddies...
- ShadowMech
- Praetorian
...και για οποιον δε το καταλαβε, ειναι απιστευτο 

Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος