Status Updates
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- kage21
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Status Updates
Πριν λιγο στο λεωφορειο...
Ημουνα με τον liakoskotsi στο 608 και σε καποια φαση μπαινουν δυο τυπαδες περιεργοι,για μεθυσμενους τους εκοψα αρχικα.
Κατεβαινει σε καποια φαση ο Λιακος και μενω μονος...
Οι τυπαδες ζηταγαν δεκαλεπτα ηθελαν να μαζεψουν 3 ευρω για να συμπληρωσουν για εισητηριο να πανε Κορινθο...
Οποτε ερχεται και μου λεει και εμενα σε καποια φαση ο ενας ''Γεια σου φιλε μου,ναρκομανης...μηπως εχεις 10 λεπτα για συμπληρωσω για ενα εισητηριο Κορινθο??''
Αφου τον διωχνω λοιπον παει στην απο πισω και της λεει ''Γεια σου φιλη μου,ναρκομανης μπλα μπλα μπλα...''
Οταν του λεει δε σου δινω της απανταει ''Νομιζεις οτι θα παρω ναρκωτικα,ηρωινη?Οχι εγω εισητηριο για Κορινθο θελω να παρω...να σου πω την αληθεια εχω ηδη αγορασει την ηρωινη μου,τωρα θελω να παω στην Κορινθο να την κανω...''
Ημουνα με τον liakoskotsi στο 608 και σε καποια φαση μπαινουν δυο τυπαδες περιεργοι,για μεθυσμενους τους εκοψα αρχικα.
Κατεβαινει σε καποια φαση ο Λιακος και μενω μονος...
Οι τυπαδες ζηταγαν δεκαλεπτα ηθελαν να μαζεψουν 3 ευρω για να συμπληρωσουν για εισητηριο να πανε Κορινθο...
Οποτε ερχεται και μου λεει και εμενα σε καποια φαση ο ενας ''Γεια σου φιλε μου,ναρκομανης...μηπως εχεις 10 λεπτα για συμπληρωσω για ενα εισητηριο Κορινθο??''
Αφου τον διωχνω λοιπον παει στην απο πισω και της λεει ''Γεια σου φιλη μου,ναρκομανης μπλα μπλα μπλα...''
Οταν του λεει δε σου δινω της απανταει ''Νομιζεις οτι θα παρω ναρκωτικα,ηρωινη?Οχι εγω εισητηριο για Κορινθο θελω να παρω...να σου πω την αληθεια εχω ηδη αγορασει την ηρωινη μου,τωρα θελω να παω στην Κορινθο να την κανω...''
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
- SlasherG
- MechEng Seeder
Ωχ, γαμάτη ατάκα.. Θα την έχω υπόψη μου!
Τα λησοπαήν δε δούλεψαν ε? περαστικά βρε συ!lakers4life24 wrote:40 degrees C
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
η οθόνη του λάπτοπ μου πέθανε τελείως
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- Minus
- MechEng Seeder
ξενερα να βλεπω προσφατα θεματα στο φορουμ με τιτλους μαθηματων.... ερωτευτειτε ρε!
Senatus Populusque Romanus
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
- lakers4life24
- MechEng Seeder
slasher thanks kuchiki μη χαιρεσαι δεν θα πεθανω ....σλασερ ποια λισοπαιν ρε? εδω μιλαμε για νιλα
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- lakers4life24
- MechEng Seeder
εσυ πρεπει να σαι πολυ ωραιος....μας λες να καπνιζουμε να πινουμε και να μη διαβαζουμεMinus wrote:ξενερα να βλεπω προσφατα θεματα στο φορουμ με τιτλους μαθηματων.... ερωτευτειτε ρε!
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
πλάκα κάνεις?!?! είναι το πρότυπο μου...lakers4life24 wrote:εσυ πρεπει να σαι πολυ ωραιος....μας λες να καπνιζουμε να πινουμε και να μη διαβαζουμεMinus wrote:ξενερα να βλεπω προσφατα θεματα στο φορουμ με τιτλους μαθηματων.... ερωτευτειτε ρε!
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Hall of fameMinus wrote:ξενερα να βλεπω προσφατα θεματα στο φορουμ με τιτλους μαθηματων.... ερωτευτειτε ρε!
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- SlasherG
- MechEng Seeder
Προσπαθούνε, αλλά η μία είναι στην Κοζάνη, κι η άλλη στην Κομοτηνή..Minus wrote:ξενερα να βλεπω προσφατα θεματα στο φορουμ με τιτλους μαθηματων.... ερωτευτειτε ρε!
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.