Ευχαριστουμε

για ν-οστή φορά.. άλλο απολίτικο, άλλο ακομμάτιστο.. enough is enough.. το πλαίσιο έχει πολιτική θέση, αλίμονο αν δεν είχε..Kuchiki_Byakuya wrote:Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα την όλη μαλακία με το απολίτικο θέμα.
Εχεις δικιο. Αρκει να ειναι εμφανες οτι συμμετεχει και το ανεξαρτητο πλαισιο για ανοιχτη σχολη.HarisSukhoi wrote:Δεν νομίζω πως είναι καλό να την πούμε πορεία ανεξάρτητου πλαισίου.
Προτείνω να τους πούμε, ας μαζέψουν οι Εαακιτες τους δικούς τους, οι Δαπιτες τους δικούς τους, ας κάνουν ότι θέλουν στην τελική αλλά να είναι όλοι μαζί εκεί, νομίζω είναι πιο τρομακτικό να δουν όλα τα διαφορετικά μπανεράκια μαζί, το ανεξάρτητο αρκεί να δώσει την ιδέα και την πρωτοβουλία.
Εγω ειμαι μεσα σε ο,τι εχει να κανει με το καλο της σχολης. Ειμαι μεσα,αρκει να μην υπαρχει το μηνυμα "λεμε οχι σε ολα". Αυτη δεν ειναι υπευθυνη σταση. Λεμε οχι στις αδυναμιες του νομοσχεδιου (αυτο, εκεινο) , θελουμε να ειναι πιο σαφες εκει εκει κι εκει, θελουμε διευκρινησεις. Οχι ομως με μοτο "θελουμε να φυγει ο νομος εκτρωμα" και τετοια συναφη.HarisSukhoi wrote:Nameless wrote: Στο επομενο πλαισιο θα αναγραφεται πορεια εξω απο το υπουργειο παιδειας. Και οχι απλα πορεια. ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ.
Να παρει μηνυμα και η κυβερνηση και να μη μας κατηγορουν και για πρακτορες. Το κινημα για ανοιχτες σχολες δεν πρεπει να το εκμεταλευτει η κυβερνηση.
Δεν νομίζω πως είναι καλό να την πούμε πορεία ανεξάρτητου πλαισίου.
Προτείνω να τους πούμε, ας μαζέψουν οι Εαακιτες τους δικούς τους, οι Δαπιτες τους δικούς τους, ας κάνουν ότι θέλουν στην τελική αλλά να είναι όλοι μαζί εκεί, νομίζω είναι πιο τρομακτικό να δουν όλα τα διαφορετικά μπανεράκια μαζί, το ανεξάρτητο αρκεί να δώσει την ιδέα και την πρωτοβουλία.
Shadow, electron, εσείς τι λέτε?
πόσο δίκιο μπορεί να έχεις?electron wrote:Εγω ειμαι μεσα σε ο,τι εχει να κανει με το καλο της σχολης. Ειμαι μεσα,αρκει να μην υπαρχει το μηνυμα "λεμε οχι σε ολα". Αυτη δεν ειναι υπευθυνη σταση. Λεμε οχι στις αδυναμιες του νομοσχεδιου (αυτο, εκεινο, το αλλο) , θελουμε να ειναι πιο σαφες εκει εκει κι εκει, θελουμε διευκρινησεις. Οχι ομως με μοτο "θελουμε να φυγει ο νομος εκτρωμα" και τετοια συναφη.
εδώ είναι όλη η ουσία.Nameless wrote:Το κινημα για ανοιχτες σχολες δεν πρεπει να το εκμεταλευτει η κυβερνηση.