+100 υποτίθεται ότι θα φούλαρα ύπνο αλλά ...Kitharistas wrote:Μισώ τις διακοπές γιατί αναγκαστικά υπάρχουν κι άλλοι στο σπίτι και δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς με τις φωνές τους![]()
![]()
Ποιον μισώ Σήμερα?
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Λakedaimonas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Ποιον μισώ Σήμερα?
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
- Kitharistas
- Praetorian
Σήμερα μισώ τους φιλολόγους που τόσα χρόνια με παίδευαν και τελικά δεν μου έμαθαν και τπτ!
Γράψε τώρα 5000 λέξεις εργασία να σε δω!
Γράψε τώρα 5000 λέξεις εργασία να σε δω!
αξίζει,φίλε,να υπάρχεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...
- Minus
- MechEng Seeder
τον κωλογερο μπαστακα στη γειτονια μου και τον καθε παραξενο που και καλα σιχαινετε το κρεας στα μαγαζια εξω και δηλωνει χορτοφαγος..
Senatus Populusque Romanus
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
ΣΤΗ ΝΤΙΣΚΟΝΕΚΤ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΝΤΙΣΚΟΝΕΚΤ...
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
το σχέδιο... μετράει? αν όχι, τον παπαδόπουλο, μόνο και μόνο γιατί μας έβαλε να το κάνουμε... :p
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
Τις μεγάλες αποστάσεις και την εξεταστική!
Α, και μια φίλη μου κότα, που μου βάζει περίεργες σκέψεις στο κεφάλι!!!
Α, και μια φίλη μου κότα, που μου βάζει περίεργες σκέψεις στο κεφάλι!!!
αξίζει,φίλε,να υπάρχεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...
ποιόν μισώ σήμερα?το μ@λ@κ@ τον ταρίφα που χρύσωσα για να με φέρει ΕΜΠ και μου κανε μαθήματα συμπεριφοράς, με φερε 10 σβούρες,μου τα έκανε αερόστατα μην του γρατζουνίσω το δέρμα με την τσάντα.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑ, ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΟΥΡΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.πραγματικά ο επόμενος ταρίφας που θα μου φερθεί έτσι η αλλιώς, θα νιώσει συσσωρευμένο το μίσος μου προς την ''κιτρινη'' φυλή
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Τις ΚΑΡΓΙΕΣ στο μετρό, που δεν περιμένουν να βγει ο κόσμος για να μπουν, και σπρώχνουν για να προλάβουν να πιάσουν θέση.
Κάθε μέρα τα ίδια.
Επίσης πάλι τις ΚΑΡΓΙΕΣ, που αυτές και οι υπερμεγέθεις τσάντες τους πιάνουν χώρο για δύο. 

"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Roland Deschain of Gilead
- Kitharistas
- Praetorian
ενώ εμένα το μόνο πρόβλημα είναι "η παλιά ντισκονέκτ" το οποίο δείχνει να έχει διορθωθεί..HarisSukhoi wrote:Γ@μ****ο internet...πιο αργό κ από την καθυστέρηση σήμερα...

Rock on buddies...