Συστηθείτε στο Forum!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Συστηθείτε στο Forum!!
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη
Γεια και από μένα.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Μπερδέψαμε το <<συστηθείτε στο φόρουμ>> με το <<καλημέρα>> (όπως και το ''φυσικές'' με το ''τεχνητές'' ομορφιές και το ''περί αγώνων'' με το ''κρασί'') αλλά οκ
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Ειμαι ο γιωργος 1ο ετος κ μολις τελειωσα! χαχα
- florencia
- Private First Class
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Χαιρετώ και γω με τη σειρά μου, καλωσήρθα στο ΕΜΠ και καλώς σας βρήκα.
Γράφτηκα στο φόρουμ σχετικά καθυστερημένα διότι μόλις τώρα ενεργοποιήθηκαν τα mail εμάς των φτωχών μεταπτυχιακών από το central.
Παρόλα αυτά, έχω αρκετή θα έλεγα προϋπηρεσία στο αντικείμενο
Ελπίζω να περάσει γρήγορα το έτος γιατί μας έχουν ταράξει στις παρακολουθήσεις και στις παρουσίες κτλ κτλ κτλ.
Τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδιά; Εκτός αν είχα ξεσυνηθίσει τόσο καιρό και μου κακοφαίνεται.
Γράφτηκα στο φόρουμ σχετικά καθυστερημένα διότι μόλις τώρα ενεργοποιήθηκαν τα mail εμάς των φτωχών μεταπτυχιακών από το central.
Παρόλα αυτά, έχω αρκετή θα έλεγα προϋπηρεσία στο αντικείμενο
Ελπίζω να περάσει γρήγορα το έτος γιατί μας έχουν ταράξει στις παρακολουθήσεις και στις παρουσίες κτλ κτλ κτλ.
Τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδιά; Εκτός αν είχα ξεσυνηθίσει τόσο καιρό και μου κακοφαίνεται.
Κωνσταντίνα, Δευτεροετής Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός!
Γεια σας
ονομάζομαι Βιολέττα
και είμαι στο 1ο έτος Μηχανολόγων Μηχανικών
τα λέμε...
ονομάζομαι Βιολέττα
και είμαι στο 1ο έτος Μηχανολόγων Μηχανικών
τα λέμε...
hallo παιδια! Ευχαριστουμε για την καλη δουλεια σας!