Status Updates
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Status Updates
Μαθαινοντας photoshop...
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
- Minus
- MechEng Seeder
sometimes....
Senatus Populusque Romanus
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
- cornerstone
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
sometimes...
when i look deep in your heart i swear i can see your soul...
Τι στίχος...
Τι τραγούδι...
i'm in love with james...
when i look deep in your heart i swear i can see your soul...
Τι στίχος...
Τι τραγούδι...
i'm in love with james...
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
- katsanetrino
- MechEng Seeder
Δύο λύσεις:castiel wrote:περίπου 20 ταυτόχρονα downloads->disk overloaded 100%
αντε να κατεβαινουν ενα ενα τώρα...
1)Άμεση απεγκατάσταση utorrent γιατί όντως είναι θέμα λογισμικού
2)Αγορά ssd δίσκου(για να περάσεις σε μια νέα εμπειρία computing και να διαγράψεις από το λεξιλόγιό σου λέξεις όπως overload )
DeterministiC OR StochastiC
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
και αντι για utorrent, τι?
azurues είχα δοκιμάσει, αλλά μου φάνηκε πιο βαρύ,και λιγότερο βολικό... (πχ λείπει η λειτουργία pause all)
όσο για ssd, είναι αρκετά πιο ακριβοί, ειδικά σε μεγάλες χωρητικότητες...
πχ, με 200€ σύνολο, έχω πάρει έναν hdd 500GB(ονομαστικά, 465 είναι κανονικά) και άλλον έναν 1,5ΤB(1,36)
δηλαδή με 200€ έχω 2TΒ
και όλα αυτά πριν 2-3 χρόνια, όταν ήταν πιο ακριβοί... ssd με 200€ παίρνεις περίπου 120-160GB
και εμενα δεν με καλύπτουν :/
azurues είχα δοκιμάσει, αλλά μου φάνηκε πιο βαρύ,και λιγότερο βολικό... (πχ λείπει η λειτουργία pause all)
όσο για ssd, είναι αρκετά πιο ακριβοί, ειδικά σε μεγάλες χωρητικότητες...
πχ, με 200€ σύνολο, έχω πάρει έναν hdd 500GB(ονομαστικά, 465 είναι κανονικά) και άλλον έναν 1,5ΤB(1,36)
δηλαδή με 200€ έχω 2TΒ
και όλα αυτά πριν 2-3 χρόνια, όταν ήταν πιο ακριβοί... ssd με 200€ παίρνεις περίπου 120-160GB
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
- katsanetrino
- MechEng Seeder
Θα πρότεινα συνδρομή σε κάποιο από τα fileserve, filesonic(βρίσκεις τα πάντα και κατεβάζεις στο όριο του bandwidth) ή private tracker(αλλά δεν έχουν τα πάντα) αλλά είναι όλα επί πληρωμή.castiel wrote:και αντι για utorrent, τι?
Ότι είναι πιο ακριβοί ισχύει αλλά πρέπει να ξέρεις και ποιά είναι η χρήση τους.castiel wrote:όσο για ssd, είναι αρκετά πιο ακριβοί, ειδικά σε μεγάλες χωρητικότητες...
δηλαδή με 200€ έχω 2TΒ
Δεν αγοράζεις ssd για αποθήκευση(λόγω της nand μνήμης δεν ανέχονται πολλά γράψε-σβήσε). Τον παίρνεις, του περνάς λειτουργικό και 2-3 προγράμματα που χρησιμοποιείς συχνά και είναι optimized για να τον αξιοποιούν και τέλος. Τα υπόλοιπα τα βάζεις στον δεύτερο κανονικό.
+ το ότι όσο θα αυξάνεται η ζήτηση για κατασκευή nand μνημών τόσο θα πέφτουν οι τιμές μέχρι να καταλήξουν mainstream.
Κατι που δεν θα ελυνε το προβλημα με το overload προφανως :Ρkatsanetrino wrote:Ότι είναι πιο ακριβοί ισχύει αλλά πρέπει να ξέρεις και ποιά είναι η χρήση τους.
Δεν αγοράζεις ssd για αποθήκευση(λόγω της nand μνήμης δεν ανέχονται πολλά γράψε-σβήσε). Τον παίρνεις, του περνάς λειτουργικό και 2-3 προγράμματα που χρησιμοποιείς συχνά και είναι optimized για να τον αξιοποιούν και τέλος. Τα υπόλοιπα τα βάζεις στον δεύτερο κανονικό.
+ το ότι όσο θα αυξάνεται η ζήτηση για κατασκευή nand μνημών τόσο θα πέφτουν οι τιμές μέχρι να καταλήξουν mainstream.
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- katsanetrino
- MechEng Seeder
Μόνο του όχι αλλά με την απεγκατάσταση του utorrent, όπως είπα, τότε ναι αποτελεί λύση.Adamaklas wrote: Κατι που δεν θα ελυνε το προβλημα με το overload προφανως :Ρ
Το ότι το hardware βρίσκεται μίλια μπροστά από το software είναι κοινό μυστικό. Δεν φταίνε οι ssd που ο κώδικας του utorrent είναι απαρχαιωμένος
Ναι λεω οτι δεν θα του λυσει το προβλημα γιατι δεν θα κατεβαζει τα αρχεια στον solidstate !
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- kage21
- MechEng Seeder
Αρρωστος...
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...